Heritance Negombo 5*

Heritance Negombo

Elegantan rizort otvoren u aprilu 2016. godine. Uživajte u sa stilom uređenom ambijentu i modernom dizajnu. Mirna oaza u dinamičnom Nagombu.

Lokacija
Nalazi se na širokoj peščanoj plaži Negomba, nedaleko od brojnih prodavnica i mogućnosti za zabavu. Aerodrom Kolombo nalazi se na udaljenosti od oko 13 kilometara.

Hotel
Moderan i ekskluzivan rizort nalazi se na odličnom položaju, okružen lepom baštom. Gostima su na raspolaganju glavni restoran „Blue Tan“ sa ponudom internacionalnih jela, a-la-carte restoran „Big Fish“ sa morskim specijalitetima i „The Banyan“, bar na bazenu, cafe „Swiss Bakery & Caffe“, lounž, bazen i besplatan Wi-Fi.

Sobe - ukupno 139
Deluxe - veličine oko 40m² (64), smeštene su u prizemlju ili na 1. spratu, lepo uređene. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC, bade mantil, fen, telefon, TV, mini bar, sef, klima urađaj, plafonski ventilator, aparat za kafu i čaj i balkon ili terasa sa pogledom na more ili baštu.
Superior Deluxe - veličine oko 40m² (48), opremljene kao Deluxe, smeštena na 3. ili 4. spratu.
Premium - veličine oko 40m² (22), opremljene kao Superior Deluxe, kvalitetnije i romantičnije uređene: krevet je u sredini  sobe, okrenut prema velikom prozoru i direktno gleda na Indijski okean.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak.
Uz rezervaciju polupansiona dodatno večera.
Uz rezervaciju punog pansiona uračunati su dodatno ručak i večera u formi švedskog stola ili meni u „Blue Tan“.

Sport
Uračunato: fitnes centar.

Lepota i zdravlje
Spa centar se nalazi na najvišem spratu, tako da svih 6 soba za tretmane imaju prelep pogled na Indijski okean.

Zabava
Večernja zabava povremeno sa muzikom uživo.

 

  • od 66€