Heritance Ayurveda Maha Gedara 4**

Heritance Ayurveda Maha Gedara

Lep hotel ekskluzivno za goste koje interesuju ajurveda. Prijatna mirna atmosfera odiše celim kompleksom.

Lokacija
Nalazi se  irektno na dugoj peščanoj plaži Beruwela. Centar obližnjeg mesta udaljen je oko 2 kilometra. Aerodrom Kolombo nalazi se na udaljenosti od oko 90 kilometara, odnosno oko 3 sata vožnje.

Hotel
Ceo kompleks posvećen je autentičnoj ajurvedi. Gostima su na raspolaganju ajurvedska jela koja se pripremaju pod nadzorom lekara, a služe se u glavnom restoranu, veliki bazen, bar sa sokovima, biblioteka, besplatan Wi-Fi, prodavnica suvenira i zanatski odeljak.

Sobe - ukuono 64
Classic - veličine oko 29m² (16), prostrane i svetle sobe. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC, bade mantil, fen, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, mini bar (na zahtev), balkon, bočni ili direktan pogled na more.
Deluxe - veličine oko 41m² (36), opremljene kao Classic, dodatno sa terasom.

Ishrana
Bogat doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili meni.

Sport
Uračunato: fitnes centar, joga, meditacija.

Lepota i zdravlje
Pored ajurvedskog punog pansiona uračunati su i tretmani Panchakarma. Možete na licu mesta da izaberete tretman podmlađivanja i rehabilitacije (min. 6 dana) ili tretman čiji je fokus upravljanje stresom ili regulisanje telesne težine (svaki u trajanju od 14 dana). Trajanje je oko 1,5 do 2 sata dnevno. Na početku lečenja, bićete konsultovani od strane ajurveda doktora koji će odrediti vaš tip ajurvede i druge karakteristike.

Zabava
Povremeno večernja zabava.

Dobro je znati
U hotelu se ne služi alkohol.

  • od 82€