Heritage Awali Golf Resort & Spa 5*

Heritage Awali Golf Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se na peščanoj plaži na južnoj obali. Na samo nekoliko minuta hoda je Bel Ombre. Glavni grad Port Louis udaljen je oko 50 kilometara. Aerodrom Mahebourg udaljena je oko 35 kilometara.

Hotel
Kompleks je smešten na 2500 hektara pored sestrinskog hotela Heritage Le Telfair. Gostima su na raspolaganju dvanaest restorana koliko oba hotela imaju, golf teren, "C-Beach Club" i idiličan "Chateau de Bel Ombre" koji se nalaze u neposrednoj blizini, tri bara, tri bazena, butik, frizerski salon i besplatan bežični internec u celom kompleksu.

Sobe - ukupno 161 soba, 5 apartmana i 1 vila.
Deluxe Gardenview - veličine oko 52m2, (91). U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tušem, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj i kafu, espreso, sef i balkon ili terasa sa pogledom na baštu.
Deluxe Seaview - veličine oko 52m2, opremljene kao Deluxe Gardenview sa pogledom na more.
Deluxe Beachfront - veličine oko 52m2, opremjene kao Deluxe Seaview, u prvom redu do plaže.
Senior Suite Seaview - veličine oko 100m2, opremjene kao Deluxe Beachfront, veće i kvalitetnije.

Ishrana
All Inclusive - Bogati doručak na bazi švedskog stola u restoranu "Savana", ručak u restoranima "Infinity Blue", "Amafrooty" ili odabrana jela u restoranu "C-Beach Club". Večera na bazi švedskog stola u resoranima "Savana", "Kuzini" ili "Cyan", ili izabrana jela u restoranima "Infinity Blue" i "Zafarani". Dodatno: određena alkoholna i bezalkoholna pića u "Heritage Awaii" i u "C-Beach Club" uključujući i određena vina i šampanjac. Usluga pored bazena u periodu od 12 do 15 časova, popodnevni čak i palačinke u periodu od 12 do 18 časova, mini bar (jedno punjenje dnevno), koktel za zalazak sunca (od 17 do 19 časova).
Za rezervacije Premium All Inclusive dodatno svakodnevno spa tretman u trajanju od 45 minuta, večera u restoranu "BOMA", jedna večera od jastoga u "Infinity Blue" i premium brendovi u barovima i mini baru.

Lepota i zdravlje
Nezaboravno opuštanje u spa centaru "Seven Colours Spa".
Uključeno: sauna i parno kupatilo.

Sport
Uključeno: jedrenje na dasci, brod sa staklenim dnom, snorkling, kajak, fitness centar, odbojka na plaži, tri teniska terena sa reflektorima, stoni tenis i joga.
Uz doplatu: golf, kitesurfing, ronjenje, pecanje na pučini, oprema za tenis.

  • od 259€