Grand Hyatt Dubai 5*

Grand Hyatt Dubai

Lokacija
Nalazi se u centru Dubaija, na oko dva kilometara od Dubai Zaliva. Aerodrom je na udaljenosti od oko pet kilometara. Hotelski autobus svakodnevno goste prevozi do plaže Kite Beach. 

Hotel
Komforni hotel prve klase i impozantne arhitekture. Smešten je u lepo uređenom parku veličine oko 37 hektara. Ukupno ima trinaest restorana, od toga Andiamo sa italijanskim specijalitetima, Manhattan Grill,  Awtar sa libanskom kuhinjom, džez-bar, Panini, kombinacija bara i radnje sa delikatesima. Takođe poseduje jedan od najvećih kompleksa bazena u gradu sa odvojenim dečjim bazenom sa vodenim toboganima. U Ahasees Spa and Club možete se opustiti uz brojne masaže i tretmane (uz doplatu). Hotelu pripada i dečji klub (5-12 godina), bar na bazenu, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, Wi-Fi u lobiju.

Sobe - ukupno 674 
Grand Room: - veličine oko 39m², elegantno uređene, u svom sastavu imaju kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade-mantil, papuče, TV, telefon, Wi-Fi, klimu, mini bar, aparat za kafu i sef. 
Creek Room: - veličine oko 44m², opremljene kao Grand Room, sa pogledom na Zaliv.
Club Creek: - veličine oko 44m², opremljene kao Creek Room. Uračunate Grand Club Lounge usluge: check-in i check-out u Club Lounge-u, kontinentalni doručak, osveženja tokom dana, uveče odabrana alkoholna pića i kanapei.

Ishrana
Bogat švedski sto za doručak.
Kod rezervacije polupansiona ručak i večera sa menija u raznim restoranima.

Sport
Uključeno: fitnes centar, četiri teniska terena i džoging staza.

Dodatno
Svakodnevno mineralna voda u sobi.

  • od 79€