Friday Attitude 3+*

Friday Attitude

Idealan za odmor na rajskoj peščanoj plaži. Plavo more i zeleni vrtovi vode Vas u egzotični svet.

Lokacija
Nalazi se na beloj plaži u Trou d‘Eau Douce sa pogledom na ostrvo „Ilot Mangenie“, na udaljenosti oko 60 minuta vožnje automobilom od glavnog grada Port Louisa, odnosno na oko 50 kilometara udaljenosti od erodroma Mahebourg.

Hotel
Šarmantni hotel pripada poznatom lancu hotela „Attitude“. Uređen je prijatnim bojama i modernog dizajna. Fantastična plaža i porodična atmosfera obezbeđuju sve uslove za bezbrižan odmor. Gostima su na raspolaganju restoran koji služi međunarodne i mauricijske specijalitete, snek bar „Ti Taba-J“ koji nudi mauricijska lagana jela, bazen, mali butik, sobu za masažu i besplatan Wi-Fi u celom objektu.

Soba - ukupno 50

Standard: oko 24 m² (35) svetla i moderna, otvoreno kupatilo sa tušem, odvojen WC, fen, TV, telefon, besplatan bežični pristup internetu, klimu, aparat za kafu i čaj, mini bar, sef, balkon / terasa sa pogledom na vrt.
Family Room: oko 33 m² (15), kao Standard, odvojena dečija soba, terasa.

 

Ishrana
All inclusive.  

 

Sport
Uračunato: snorkling, čamac sa staklenim dnom, odbojka na pesku, stoni tenis i pikado.
Uz doplatu: iznajmljivanje bicikala, ronjenje, veslanje, pecanje na otvorenom moru.

 

Zabava
4 puta nedeljno večernja zabava, jednom nedeljno Sega Show. Uključen je transfer brodom svakoga dana do ostrva Ile aux Cerfs.

 

Decc
Ušteda za porodicu: do 3 dece do 12 godina koja su smeštena posebno u Standard dobijaju 25% popusta na cenu po osobi.

 

All Inclusive
Uračunat bogat doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola, označeni alkoholni i bezalkoholni napici tokom radnog vremena bara, popodnevni čaj i kafa sa palačinkama. Važi od dolaska do odlaska.

 

  • od 79€