Four Season Resort Kuda Huraa 6*

Four Season Resort Kuda Huraa

Položaj
Nalazi se jugo-istočno od severnog Male atola. Elegantno ostrvo dužine 750 metara i širine 100 metara neodoljivog šarma. Od aerodroma Male udaljeno je oko 25 minuta gliserom.

Hotel
Hotel je okružen tropskom vegetacijom i nudi gostima odličnu uslugu. Tri prvoklasna restorana, neki sa otvorenom arhitekturom, keteringom i kulinarskim specijalitetima. Glavni restoran je „Cafe Huraa“ sa internacionalnom kuhinjom, plus dva specijalizovana restorana „Baraabaru“ (indijski) i „Reef Club“ (italijanski). Kompleks nudi 3 bara, jedan bazen sa suncobranima i odvojeni bazen za decu, peškire za plažu na plaži i bazenu, butik, zlataru, frizera, biblioteku, internet, ambulantu.

Sobe
Beach Pavilion sa bazenom
- veličine oko 45m2, odvojeni bungalovi u tradicionalnoj arhitekturi sa dosta drvenih detalja. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom/tušem/WC-om, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantili, TV, DVD, telefon, internet, dasku za peglanje, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef, terasa sa bazenom i pogledom na baštu.
Beach Bungalow istočna strana sa bazenom - veličine oko 63m2, opremljene kao Beach Pavilion, sa ležaljkama i suncobranima, pogledom na more i izlazak sunca.
Beach Bungalow zapadna strana sa bazenom - veličine oko 63m2, opremljena kao i Beach Bungalow, na istočnoj strani, samo sa pogledom na zalazak sunca.
Water Bungalow istočna strana - velličine oko 61m2, na stubićima iznad lagune sa direktnim prilazom u more.
Water Bungalow zapadna strana - veličine oko 61m2, opremljene kao i Water Bungalow, na istočnoj strani, sa pogledom na zalazak sunca.

Sport
Uključeno:
 Teretana, odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, surfovanje na dasci, jedrenje, jedrenje katamaranom, kajak.
Uz doplatu: skijanje na vodi, wakeboarding, jetsking, parasailing, Fun Tubes, banana brod.

Ronjenje
Oko 100 metara od koralnog grebena. Raznolike ronilačke aktivnosti na ostrvu za početnike i za iskusne ronioce.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 233€