Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Položaj
Ostrvo Ellaidhoo se nalazi na istočnom rubu Ari atola i ima prečnik od oko 300 metara. Aerodrom Male udaljen je 42 kilometara, odnosno oko 25 minuta leta hidroavionom, 80 minuta hidro gliserom.

Hotel
Integrisan je u prirodnu gustu vegetaciju ostrva. Svojim gostima pored glavnog restorana nudi još jedan restoran čija kuhinja priprema morske specijaliteta kao i Sneck-bar. Postoji i 1 bazen sa barom, ležaljke kod bazena i na plaži, suncobrani na plaži, još 2 bara, biblioteka, suvenirnica, juvelir, internet cafe (uz naplatu) kao i Spa centar.

Sobe - ukupno 110
Superior - veličine oko 52m2 (24) u dvospratnim gradjavinama sa po 4 smeštajne jedinice. Sobe su sa ukusom opremljene, sa spoljnim kupatilom, fen, TV, telefon, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa.
Beach Bungalow - veličine oko 38m2 (46), pojedinačni bungalovi direktno na plaži sa pogledom na more (razmak između bungalova oko 2 metra).
Water Bungalow - veličine oko 39m2 (24), po dve smeštajne jedinice u svakom bungalovu, opremljeni kao Beach Bungalow, na stubovima iznad mora, sa odvojenim WC i dodatnom spoljnom kadom.

Zabava
Redovna i promenljiva večernja animacija. 
Uz doplatu: različiti poludnevni i dnevni izleti.

Sport
Uključeno: odbojka na plaži, badminton, fitnes centar, bilijar, teniski teren sa osvetljenjem, squash, stoni tenis, pikado.

Ronjenje
Ellaidhoo je poznat kao raj za ronioce. Ovde se nalazi jedna velika i dobro opremljena PADI ronilački centar pod upravom Dive & Sail. Podvodni svet Ellaidhooa je vrlo raznovrstan zahvaljujući mnoštvu grebena i neravnog terena u dubinama i zbog toga je idealan za duže zarone. Mogu se organizovati različite ture do raznolikih mesta za ronjenje kao i škola ronjenja.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 115€