Dreamland The Unique Sea & Lake Resort & Spa 4*

Dreamland The Unique Sea & Lake Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se na Baa atolima. Specifičnog ovog ostrva je to što se slatkovodno jezero nalazi u njegovom središtu. Transfer od aerodroma Male do ostrva se obavlja avionom - unutrašnjim letom, traje oko 20 minuta, a zatim oko 10 minuta brzim brodom.

Hotel
Novoizgrađeni rizort je okružen tropskom vegetacijom. Hotel poseduje recepciju, dva restorana „Seaview Restaurant“ sa pogledom na more i „Lake Panorama Restaurant“ sa pogledom na jezero i dva bara. Povremena večernja zabava, live bend, diskoteka. WiFi je besplatan u celom hotelu.

Sobe: ukupno 90
Beach Bungalows: (oko 78 m2) poseduju pogled na more, odvojenu kadu i jedan spoljašnji i unutrašnji tuš, WC, fen, telefon, klimu, aparat za kafu/čaj, besplatan WiFi, ležaljke za sunčanje.
Water Bungalows: ista opremljenost kao i Beach Bungalow, izgrađene na stubovima iznad vode.

Fit & Aktiv
Odbojka, stoni tenis, stoni fudbal, pikado, fitnes centar, snorkling. Uz doplatu: tenis, ronjenje, kanu, banana brod, wakeboard, jedrenje na dasci, kitesurfing, katamaran, stand up paddle, spa tretmani.

Extra
Gosti koji slave rođendan u hotelu dobijaju kolač.

All Inclusive
Doručak, ručak, večeru u glavnom restoranu, alkoholna i bezalkoholna pića od 8-24h (npr. voda, sokovi, sokovi u limenkama, kafa, čaj, pivo, vino, žestina i kokteli), sendviči i kolači od 10-11:30h i 15-17h, jedan poludnevni snorkling izlet po osobi/ boravku, snorkling oprema

  • od 105€