DoubleTree by Hilton - Allamanda Resort & Spa 4+*

DoubleTree by Hilton - Allamanda Resort & Spa

Nalazi se na idiličnom i mirnom mestu, a uređen je u modernim i veselim dizajnom. Nudi optimalne uslove za odmor. Opustite se uz koktel na plaži ili u spa centru.

Lokacija
Nalazi se na jugoistoku ostrva u jednom od prelepih zaliva sa belim peščanim plažama. Okružen je impresivnim granitnim stenama i tropskom vegetacijom. Glavni grad Victoria nalazi se na udaljenosti od oko 25 kilometara. Aerodrom Mahe udaljen je oko 20 kilometara.

Hotel
Šarmantan malo rizort deo je lanca hotela Hilton. Smešten je u bujnu vegetaciu, a okružen je masivnim granitnim stenama. Gostima su na raspolaganju restoran sa švedskim stolom “Les Palms” koga krasi prostrana spoljašnja terasa sa lepim pogledom na Indijski okean, a svakodnevno nudi različite kulinarske teme, bar “Oceanview Bar” koji služi internacionalnu i kreolsku kuhinju, kao i koktele uz koje možete uživati u pogledu na tirkizno plavu more, bazen, besplatan Wi-Fi u celom objektu, lounž za opuštanje i mali butik. Jednom nedeljno gosti hotela mogu uživati u muzici uživo.

Sobe - ukupno 30
King Deluxe Ocean View - veličine oko 48m² (24), velike i moderno opremljene sobe ukrašene kreolskim detaljima. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, bade mantil, fen, TV, DVD plejer, telefon, mini bar, klima uređaj, plafonski ventilator, sef i veliki balkon sa pogledom na more.

Ishrana
Bogat švedski sto za doručak.
Uz rezervaciju polupansiona dodatno švedski sto za večeru u restoranu “Les Palms”.
Uz rezervaciju punog pansiona dodatno a-la-carte ručak.

Sport
Uračunato: fitnes centar, oprema za snorkling, kajak, bilijar.

Lepota i zdravlje
Opustite se i uživajte u “Eforea Spa” centru sa pogledom na Indijski okean. Pronađite unutrašnji mir i harmoniju.

Zabava
Diskretna večernja zabava.

  • od 331€