Denis Island Private 5*

Denis Island Private

Lokacija
Privatno ostro nalazi se svega nekoliko stepeni južno od ekvatora. Okruženo je belim peščanim plažama od mekanog belog peska, a prepuno je bujnom palminom vegetacijom. Aerodrom Mahe nalazi se na udaljenosti od oko 95 kilometara, odnosno oko 30 minuta leta avionom.

Hotel
Idealno je mesto za izolovani i opuštajući odmor u prirodi. Istražite malo i romantino ostrvo šetajući kroz tropsku vegetaciju u unutrašnjosti ostrva i prelepim plažama na njegovom obodu. Recepcija se nalazi u glavnoj zgradi koja je izgrađena u kreolskom stilu. Gostima su na raspolaganju restoran koji svojim gostima nudi kreolsku i internacionalnu kuhinju, vinski podrum sa degustacijom i privatnim večerama, bar, biblioteka sa TV-om i besplatnim bežičnom pristupu internetu i butik, a moguće je organizovati i masaže u sobi (uz doplatu).

Sobe – ukupno 25
Beach Cottage - veličine oko 90m2 (3) smeštene na različitim mestima u tropskom okruženju. Prostrane kućice uređene sa puno prirodnih materijala. U svom sastavu imaju kutak za sedenje, otvoreno kupatilo sa kadom i tušem, odvojeni WC, bide, bade mantil, fen, papuče, telefon, iPod priključak, peglu, klima uređaj, ventilator, mali frižider, aparat za kafu / čaj, malu privatnu baštu sa spoljnim tušem i veliku terasu na strani mora.
Deluxe Beach Cottage - veličine oko 130m2 (10), opremljene kao Beach Cottage, prostranije, sa terasom za sunčanje delimično pokrivenom drvetom, dnevnim ležajem i terasom ka strani mora.
Beachfront Spa Cottage - veličine oko 150m2 (10), opremljene kao Deluxe Beach Cottage, direktno na moru sa privatnim ležaljkama i wellness paviljonom u otvorenom kupatilu.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak i ručak i meni večeru. 

Sport
Uračunato: tenis, snorkling, kajak i bilijar, iznajmljivanje bicikla.
Uz doplatu: ronjenje (PADI) i pecanje na pučini.

Medeni mesec
Mladenci u hotelu dobijaju koktel, poklon i jednu romantičnu večeru uz sveće. Minimalan boravak je 3 noći. Važi do 9 meseci nakon venčanja. Deci je dozvoljen boravak u sobi sa roditeljima.

  • od 399€