Coral Strand Hotel 3+*

Coral Strand Hotel

Lokacija
Nalazi se direktno na peščanoj plaži Beau Vallon Bay, jednoj od najdužih i najlepših plaža na Sejšelima. Glavni grad Victorija nalazi se na udaljenosti od oko 5 kilometara, a aerodrom Mahe je na udaljenosti od oko 15 kilometara.

Hotel
Gostima su na raspolaganju restoran "Island Trader" koji služi internacionalne i kreolske specijalitete, restoran "Mahek" u kom se služe specijaliteti indijske kuhinje, "Coral Asia" koji služi azijska jela, bistro, bar, bazen sa odvojenim dečijim bazenom, prodavnica suvenira, besplatan pristup bežičnom internetu u celom kompleksu.

Sobe - ukupno 161
Standard - veličine oko 24m² (40), jednostavan i pritupačan. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, radio, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, balkon ili terasu sa pogledom na unutrašnje dvorište ili na brdo.
Classic Oceanview - veličine oko 24m² (104), opremljene kao Standard, sa pogledom na more (delimično bočan).
Superior - veličine oko 48m² (4), opremljene kao Standard, sa odvojenim dnevnim prostorom.
Superior Oceanview - veličine oko 48m² (17), opremljene kao Superior, sa pogledom na more.

Ishrana
Bogat švedski sto za doručak.
Kod rezervisanog polupansiona dodatno tematski švedski sto za večeru u restoranu "Iceland Trader". U restoranima ''Coral Asia'' i ''Mahek'', uz rezervaciju polupansiona, obroci su mogući uz srazmernu doplatu.

Sport
Uz doplatu: joga, ronjenje, surfovanje, katamaran, parasailing i skijanje na vodi.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju upgrade u višu kategoriju sobe (prema raspoloživosti), penušavo vino, cvetnu dekoraciju i poslasticu. Minimalan boravak 3 noćenja. Važi do 9 meseci nakon venčanja.

  • od 124€