Constance Belle Mare Plage 5*

Constance Belle Mare Plage

Lokacija
Nalazi se na istočnoj obali, direktno na dva kilometra dugačkoj plaži od belog peska. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 50 kilometara.

Hotel
Ležerne atmosfere, okružen velikim tropskim vrtom od 15 hektara. Kompleks je idealan za aktivan odmor. Gostima je na raspolaganju glavni restoran "La Citronnelle'' sa pogledom na plažu, a nudi bogati švedski sto i show cooking stanice, a-la-carte restoran "La Spiaggia" koji nudi mediteransku kuhinju, "Deer Hunter'' nudi kreolsku kuhinju ekskluzivni restoran "Blue Penny Cafe", tri restorana ("Le Swing'', "Indigo'' i "Le Kaze'') koji služe morske plodove, grickalice i salate, salon, bar na plaži, bar na bazenu, još četiri bara, četiri bazena, frizerski salon, butik, "Courtesy Lounge'' za dolazak i odlazak sa tušem i TV-om i besplatnim internetom.

Sobeukupno 278
Prestige - veličine oko 45m2 (37), komforno i elegantno uređene modernim drvenim nameštajem. U svom sastavu imaju radni sto, prostor za sedenje, kupatilo sa kadom, tuš, WC, bade mantil, fen, TV, telefon, Apple Mac Mini sistem za zabavu, besplatan bežični internet, klima uređaj, mini bar, Nespresso aparat, sef, aparat za kafu/čaj i balkon ili terasa, okrenute ka moru.
Prestige Beachfront- veličine oko 45m2 (67), opremljene kao Prestige, u prvom redu do plaže.
Junior Suite - veličine oko 68m2 (96), opremljene kao Prestige, moderno dizajnirane, prostranije i dodatno sa plakarom.
Junior Suite Beachfront - veličine oko 68m2 (53), opremljen kao Junior Suite, u prvom redu do plaže.
Deluxe Suite - veličine oko 96m2 (6), opremljen kao Junior Suite, dodatno sa dnevnim boravkom i drugim kupatilom.

Ishrana
U cenu je uračunat bogat švedski sto za doručak i švedski sto za večeru u restoranu "La Citronnelle'', ili za večeru meni u restoranu "La Spiaggia" ili restoranu "Blue Penny Cafe".
Kada se rezerviše pun pansion ili all inclusive uključen ručak na bazi švedskog stola u restoranu ''Le Kaze'' ili meni u "Deer Hunter''-u.

Sport
Uključeno:
 fitnes centar, joga, aerobik, četiri teniska terena, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, snorkling, wakeboard, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, bocanje, stoni tenis i mini golf.
Uz doplatu: parasailing, ronjenje (PADI), banana čamac, kitesurfing i pecanja na pučini.

Lepota i zdravlje
"U Spa" nudi razne tretmane.
Uključeno: whirlpool, sauna i parno kupatilo.
Uz doplatu: masaže i razni kozmetički tretmani.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju kanape, flašu vina, cveće i sveće u sobi i kupatilu i 25% popusta na masaže u "U Spa" (izmedju 9.30 i 14h).

  • od 205€