Coco Palm Dhuni Kolhu 4+*

Coco Palm Dhuni Kolhu

Opustite se na prirodnom ostrvu bujne vegetacije, gde podvodni svet čeka da bude otkriven.

Lokacija
Nalazi se u Baa atolu na ostrvu Dhuni Kohlu dužine oko 700 metara i širine 300 metara. Aerodrom Male udaljen je oko 130 kilometara, što je otprilike 70 minuta unutrašnjeg leta i transfera brzim brodom.

Hotel
Rizort odlikuju čarobne plaže, prelepa laguna i skoro netaknuti podvodni svet. Za kulinarski užitak zadužena su dva restorana. Dok se u glavnom restoranu „Cowrie“ spremaju internacionalna jela, „Cornus“ servira azijske specijalitete, od tradicionalne maldivske do tajlandske i indijske kuhinje. „Cornus Grill“ služi roštilj na plaži. Hotel raspolaže sa još dva bara, suvenirnicom, butikom, bibliotekom sa internet priključkom, besplatnim WLAN internetom u javnim delovima hotela.

Sobe - ukupno 98
Ocean Front Villa - veličine oko 87m2 (uključujući i spoljašnji deo), uređene u maldivskom stilu, toplih je boja boja i od prirodnih materijala. Vila sadrži: kupatilo sa tušem/WC-om, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, telefon, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu.
Beach Villa - veličine oko 87m2 (uključen spoljni deo), uređena kao Ocean Front Villa, ali bliže plaži.
Sunset Beach Villa - opremljena kao Beach Villa, na strani zalaska sunca.
Deluxe Villa - veličine oko 87m2 (uključujući i spoljašnji deo), uređena kao Beach Villa, dodatno sa kadom u bašti i Plunge Pool na terasi.
Lagoon Villa - veličine oko 87m2 (uključujući i spoljašnji deo), uređene kao Deluxe Villa, izgrađene u laguni na stubovima, sa odvojenim spavaćim delom, whirpool-om, besplatnim WLAN internetom i platformom za sunčanje sa direktnim pristupom laguni.

Ishrana
Uračunat je bogati švedski sto za doručak.
Kod rezervisanog polupansiona dodatno večernji meni.
Kod rezervacije punog pansiona ili all inclusive usluge švedski sto za ručak u glavnom restoranu. A-la-carte uz doplatu.
Obavezna doplata za svečenu večeru 24.12. i 31.12.

Sport
Uračunato: fitnes centar, odbojka, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, bilijar.
Uz doplatu: teniski teren sa osvetljenjem, razni sportovi na vodi.

Lepota i zdravlje
„Coco Spa“ smešten pod palmama, omogućuje gostima da se u potpunosti opuste u prirodnom okruženju. Rezervišite neki od brojnih tretmana.

Deca
Top popusti za decu: deca do 11 godina u sobi sa roditeljima u period od 1.11. do 26.12. i od  8.1. do 30.4. plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 7 eura po detetu/noćenju.

Dodatno
Gosti imaju pristup hotelskom Lounge-u na aerodromu Male, tokom čekanja na hidroavion.

Medeni mesec
Mladenci u hotelu dobijaju romantičnu večeru.
Ne važi u periodu od 27.12. do 7.1.

Godišnjica braka
Gosti koji slave godišnjicu venčanja dobijaju flašu penušavog vina. Kod rezervacije Lagoon Vile umesto vina dobijaju flašu šampanjca. Važi do mesec dana pre ili nakon datuma godišnjice.

Ronjenje
U okolini se nalazi oko 35 mesta za ronjenje. Greben se delimično spaja sa ostrvom. Snorkling oprema uračunata.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 215€