Cinnamon Bey 5*

Cinnamon Bey

Lokacija
Kompleks se nalazi direktno na peščanoj plaži Beruwele. Aerodrom Colombo udaljen je oko 94 kilometara, odnosno oko tri sata vožnje. Iza hotela prolazi železnica za Kolombo.

Hotel
Prostrani hotel u svom sastavu ima glavni restoran "Bufe" u kome se služe nacionalna i internacionalna jela, grill restoran koji nudi jela sa roštilja, restoran "Tranquility", "MEZZ" nudi arapske specijalitete, "800° Degrees" "Rock Salt", "RAW" koji služi plodove mora, kafić, dva bazena sa odvojenim bazenom za decu od kojih je jedan isključivo za goste kategorije Deluxe, dva bara, "ICE" sa sopstvenom proizvodnjom sladoleda i besplatan bežični internet.

Sobe - ukupno 200
Superior - veličine oko 39m² (170), moderne, lepog dizajna. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem/WC, fen, telefon, TV, klima uređej, ventilator, sef, mini bar, aparat za kafu / čaj i balkon ili terasa sa pogledom na more.
Deluxe - veličine oko 49m² (28), opremljene kao Superior, sa kombinovanim dnevno - spavaćim prostorom i poluotvorenim kupatilom sa kadom i odvojenim tušem.

Ishrana
All Inclusive: Bogati švedski sto za doručak, ručak i večeru u restoranu "Bufe", odabrana alkoholna i bezalkoholna pića, čaj, kafa u baru i restoranu.

Sport
Uračunato:
 fitness centar, odbojka na plaži.

 

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina, korpu sa voćem i cveće na dolasku. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

  • od 60€