Centara Ras Fushi Resort & Spa 4*

Centara Ras Fushi Resort & Spa

Ostrvo je idealno za parove i mladence. Do njega se može doći brzo i lako s obzirom da je u blizini glavnog ostrva Malea.

Lokacija
Rizort se nalazi na ostrvu Giravaru, dugačkom 280 metara, a širokom 100 metara, koje je oko 11 kilometara odaljeno od aerodroma Male, odnosno 15 minuta vožnje gliserom.

Hotel
Moderan rizort i opuštene atmosfera. Na raspolaganju gostima stoje glavni restoran “Ocean’s”, italijanski restoran “La Brezza”, “Suan Bua” sa tajlandskim specijalitetima, kao i “Al Khaimah” u obliku beduinskog šatora, koji nudi odličan izbor arapskih jela. Možete se opustiti i u jednom od dva bara, u Overwater Lounge-u ili na bazenu. Tu su i Giraavaru Lobby Bar I Swim-Up Bar na bazenu. Dodatni sadržaj hotela čine butik i besplatan internet WLAN.

Sobe - ukupno 140
Ocean Front Beach Villa - veličine oko 45m2 sa uračunatim spoljašnjim delom, jednostavno i moderno opremljene sa poluotvorenim kupatilom sa tušem/WC-om. U svom sastavu imaju fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatan WLAN, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef. Vile se nalaze na raznim lokacijama unutar ostrva, u prvom redu do plaže, sa pogledom na more.
Deluxe Ocean Front Beach Villa - veličine oko 51m2 sa uračunatim spoljašnjim delom. Uređene kao Ocean Front Beach Villa, a dodatno sadrže đakuzi, kadu u bašti i iPod® Station.
Deluxe Water Villa - veličine oko 42m2 sa uračunatim spoljašnjim delom. Uređena je kao Ocean Front Beach Villa, ali se nalazi na vodi. Dodatno sadrži drvenu terasu sa ležaljkama i direktnim pristupom moru.
Deluxe Sunset Water Villa - veličine oko 42m2 sa uračunatim spoljašnjim delom. Uređena je kao Deluxe Water Villa, a nalazi se na strani zalaska sunca.

Ishrana
Polupansion Plus:
bogati švedski sto za doručak i večeru u “Ocean’s” sa sokovima, pivom, vinom, kafom i čajem za vreme obroka.
Kod rezervacije punog pansiona dodatno je uračunat švedski sto za ručak.
Obavezna doplata za svečanu večeru u periodu od 24.12. do  31.12.

Sport
Uračunato:
fitnes centar, nemotorizovani sportovi na vodi.
Uz doplatu: windsurfing, pedalina, kajak, pecanje na pučini.

Lepota i zdravlje
Opustite se u prelepom spa centru Spa Cenvaree na samom okeanu, koji sadrži 8 prostorija među kojima su spa sauna i parno kupatilo.

Zabava
Svakodnevno zabava u večernjim satima.

Medeni mesec
Putnici koji putuju na medeni mesec, kao i gosti koji slave 5, 10, 15 ili 20 godina braka, kao i srebrnu i zlatnu godišnjicu braka, dobijaju u hotelu flašu penušavog vina i čokoladu. Za minimum boravka od 7 noći dobijaju i večeru uz sveće.
Važi do 12 meseci nakon venčanja ili dana godišnjice.

Ronjenje
Unutrašnji greben se nalazi na samo 20 metara udaljenosti. Oprema za snorkeling uz doplatu.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 173€