Centara Grand Beach Resort Samui 4+*

Centara Grand Beach Resort Samui

Lokacija
Nalazi se direktno na beloj peščanoj plaži Chaweng. Mnogobrojni restorani i prodavnice udaljeni su udaljeni samo nekoliko minuta hoda. Aerodrom Koh Samui nalazi se na udaljenosti od oko 5 kilometara.

Hotel
Prostrani rizort smešten je u negovanu tropsku baštu u koju je smešteno više zgrada sa sobama. Gostima su na raspolaganju tri restorana, dva bara, veliki bazen sa đakuzijem, dečijim bazenom i swim-up barom u bazenu,  ležaljke i suncobrani na bazenu, plaži i u bašti, frizerski salon, butik, biblioteka, čitaonica, internet loundž i bežični pristup internetu ( uz doplatu).

Sobe - ukupno 202
Deluxe Ocean Facing - veličine oko 40m² sa uračunatim spoljašnjim delom. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC, fen, bade mantil, papuče, TV, Wi-Fi (uz doplatu), telefon, pegla (na zahtev), klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon ili terasa sa ograničenim pogledom na more.
Premium Deluxe Ocean Facing - veličine oko 40m² sa uračunatim spoljašnjim delom, opremljene kao Deluxe Ocean Facing, dodatno sa kadom, na višim spratovima, sa pogledom na more.
Deluxe Pool Suite - veličine 60m² sa uračunatim spoljašnjim delom, opremljene kao Premium Deluxe Ocean Facing, sa direktnim pristupom bašti, dodatno sa DVD uređajem i privatnim bazenom (2 x 4 metara).
One Bedroom Suite - veličine oko 82m² sa uračunatim spoljašnjim delom, opremljene kao Deluxe Ocean Facing sa odvojenim dnevnim boravkom, sa ograničenim pogledom na more.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak.
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno večera.
Uz rezervaciju punog pansiona, dodatno ručak i večera.

Sport
Uračunato:
 fitness centar, sauna, dva teniska terena (osvetljenje i oprema uz doplatu), bilijar, stoni tenis, odbojka, aktivnosti u bazenu.
Uz doplatu: sportovi na vodi (kajak, windsurfing), ronjenje.

Lepota i zdravlje
Opustite se u “SPA Cenvaree”. Raznovrsni tretmani uz doplatu.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju voće, cveće, flašu penušavog vina i za rezervacije do 60 dana pre početka putovanja dobijaju nadogradnju na višu kategoriju sobe. Važi uz minimalan boravak od 3 noćenja.

  • od 47€