Breathless Punta Cana by AMResorts 5*

Breathless Punta Cana by AMResorts

Lokacija
Nalazi se direktno na peščanoj plaži Uvero Alto. Aerodrom Punta Cana nalazi se na udaljenosti od oko 45 minuta. 

Hotel
Moderan “adults only” hotel koji pleni svojom ekskluzivnom arhitekturom. Idealno je mesto za osobe koje putuju same, grupe prijatelja ili parove koji traže dinamičnu atmosferu. Resort raspolaže sa 11 restorana, od kojih su dva sa ponudom jela na bazi švedskog stola, café, sedam a-la-carte restorana, među kojima su restorani sa specijalitetima iz Francuske, Italije, Libana i Azije. U ponudi su još The Strip sa američkim grill jelima, devet barova, osam bazena sa četiri hidromasažne kade (od kojih je jedan na dva nivoa), kao i na plaži, gostima na raspolaganju stoje peškiri, ležaljke i suncobrani. Spa centar, internet (Wi-Fi uračunat). Preko aplikacije možete se informisati o hotelskim aktivnostima.

Ishrana
All inclusive. 

Sobe -  ukupno 750 suitova
Allure Junior Suite Tropical View: veličine oko 51m2, a u svom sastavu imaju tuš/WC, fen, bade mantil/sobne papuče, telefon, TV, mini bar (dnevna ponuda sokova, vode i piva), aparat za čaj/kafu, peglu, klimu, plafonski ventilator, Wi-Fi, sef, balkon ili terasu sa hidromasažom i pogledom na baštu.
Allure Junior Suite Pool View: veličine oko 51m2, opremljene kao Allure Junior Suite Tropical View, sa pogledom na bazen.
Allure Junior Suite Swim-up: veličine oko 51m2, opremljene kao Allure Junior Suite Tropical View, u prizemlju, pristup bazenu preko terase. 
Allure Junior Suite Partial Ocean View: - veličine oko 51m2, opremljene kao Allure Junior Suite Tropical View, na 1. ili 2.spratu, balkon sa bočnim pogledom na more.ž
xhale Club Junior Suite Pool View: veličine oko 55m2, kao  Allure Junior Suite Pool View. Uračunate usluge xhale kluba: privatni check in/out, pristup xhale Club Lounge-u sa kontinentalnim doručkom, Hors d´Oeuvres, 2 xhale Club bazena, novine u sobi (na zahtev), ekskluzivni xhale Club- restoran za doručak i ručak.
xhale Club Junior Suite Swim-up: veličine oko 55m2, kao xhale Club Junior Suite Pool View, sa direktnim pristupom bazenu.
xhale Club Junior Suite Partial Ocean View: veličine oko 55m2, kao xhale Club Junior Suite Pool View, balkon sa hidromasažnom kadom i ograničenim pogledom na more.

Zabava
Raznovrsna večernja zabava i program, tematske večeri na bazenu ili plaži, bioskop na plaži.
Uz doplatu: kazino.

Sport
Uračunato: fitnes centar, dva teniska terena, aerobik, kite surfing, časovi plesa, oprema za snorkling, kajak, jedrenje, windsurfing.
Uz doplatu: ronjenje (PADI), golf. 

All inclusive
Svi obroci (švedski sto i a-la-carte), užina, kao i veliki izbor nacionalnih i internacionalnih bezalkoholnih i alkoholnih pića (do 2h, uračunati premium brendovi), 24 h room service. Dine around program sa ostalim restoranima AMR resortova Secrets, Now Larimar Dreams i Sunscape Resorts (od 18h do 1h, obavezna rezervacija, transfer nije uračunat).

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu i gosti koji obeležavaju godišnjicu braka dobijaju sveže voće, flašu penušavca na dolasku, jedan doručak u sobi (obavezna rezervacija) kao i 15% popusta na spa tretmane. Molimo navesti prilikom rezervacije. Važi do 9 meseci nakon venčanja ili ukoliko je dan godišnjice u vreme boravka u hotelu. Venčani list nepohodno pokazati u hotelu.

  • od 129€