Bon Bien Resort 3*

Bon Bien Resort

Lokacija
Dizajnirano u vijetnamskom stilu, na odličnoj lokaciji odmah pored prelepe peščane plaže Mui Ne. Phan Thiet je udaljen samo 15 minuta vožnje od rezorta. Restorani i prodavnice u neposrednoj blizini. Aerodrom: Ho Chi Minh City je udaljen otrpilike 230 km (oko 5 sati vožnje).

Hotel
Dobro održavan, prostrani kompleks sa dvospratnim vilama, lobijem i prodavnicom suvenira. Tradicionalni vijetnamski restoran ima u ponudi i domaću i internacionalnu kuhinju. Dvorišta sa bazenom i barom pored bazena. Rezort takođe ima i bar na plaži, bejbisiting i vešernicu. Sef na recepciji. WLAN Internet pristup u celom rezortu. Ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži.

Obroci
Obilan doručak (švedski sto).

Sobe – ukupno 72
Superior - povrsine oko 20 m², ukusno opremljene sa kupatilom, fenom za kosu (na zahtev), papučama, TV-om, telefonom, klimom, minibarom. Balkon ili terasa sa pogledom na dvorište ili bazen.
Deluxe: povšine oko 30 m², isto kao iSuperior sa pogledom na dvorište, bazen ili more (zavisi od raspoloživosti).
Suite: površine oko 37 m². Smeštene isto gde i Deluxe, veće, sa prostranijim kupatilom (kupatilo, odvojena tuš kabina), aparat za kafu/čaj i odvojen deo za sedenje. Bliže bazenu i plaži.

Sport i zabava
Uz doplatu: Sauna, masaža pored bazena, surfovanje, jedrenje, kajak, snorkling, pecanje.

  • od 24€