Blue Ocean Resort 4*

Blue Ocean Resort

Lokacija
Nalazi se na peskovitoj plaži Mui Ne. Na samo 13 km od Phan Thieta. Restorani u blizini. Aerodrom: Ho Chi Minh City udaljen oko 230 km  (oko 5 sati vožnje).

Hotel
Pripada poznatom lancu hotela "Life Resorts", godine 2008. potpuno preurđen. Odlično uređen kompleks sa bazenom kombinuje tipičan vijetnamski stil sa modernim elementima. U restoranu "Moonlight" imaćete priliku da uzivate u internacionalnoj kuhinji, dok se u  "Sunset Baru" sluze egzoticni kokteli. Lezaljke i sucobrani na plazi i bazenu. WLAN Internet pristup u celom rezortu.

Ishrana
Obilan doručak (švedski sto)

Sobe - ukupno 81
Standara - površine oko 35 m², smeštene u dvospratnim okolnim zgradama. Sobe sa  kupatilom, bademantilom/papučama, fenom za kosu, TV-om (flat-screen), klimom, minibarom, aparatom za kafu/čaj i sefom. Balkon ili terasa.
Superior Resort Room - površine oko47 m², na istom mestu kao i Standard. Dodatno veći balkon ili terasa sa pogledom na jezero.
Gardenview Bungalow - površine oko 42 m²,  na istom mestu kao i Standard, u zgradama sa  2-6 smeštajne jedinice u prostranim dvorištima i privatnije. Bliže bazenu i plaži.

Sport
Uz doplatu: iznajmljivanje bicikla, masaže, sportovi na vodi,tenis i golf

  • od 32€