Beachcomber Dinarobin Golf & Spa 6*

Beachcomber Dinarobin Golf & Spa

Lokacija
Nalazi se na jedinstvenom mestu u podnožju brda Le Morne, na jugozapadnoj obali, direktno na golf terenu Paradis i peščanoj plaži iz snova. Aerodrom Mahebourg je udaljen oko 70 kilometara.

Hotel
Luksuzni rizort smešten je u prostranoj tropskoj bašti. Gostima su na raspolaganju glavni restoran u koji služi internacionalna jela, tri a-la-carte restorana bar, bar na plaži, šest bazena, frizerski salon i butik.

Sobe - ukupno 172
Junior Suite - večičine oko 65m2, luksuzni suitovi koji u svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i tušem, WC, bade mantil, fen, TV, besplatan bežični internet, telefon, klimu, dasku za peglanje, mini bar, sef i terasu ili balkon, okrenute ka moru.
Golf suite - veličine oko 65m2, opremljene kao Junior Suite, sa dodatnim uslugama (Pošaljite nam upit za više informacija)
Club Junior Suite - veličine oko 65m2, opremljene kao Junior Suite, dodatno sa iPod stanicom i Nespresso aparat za kafu. Uračunate usluge: kontinentalni doručak (u periodu od 8h do 12h), sendviči, kanapei po porudžbini (u periodu od 12:30h do 14h), kafa, čaj, kolači i sendviči (16h do 17h), kokteli i kanapei (18:30h do 20h) i specijalne VIP usluge. Lounge sa unutrašnjim i spoljašnjim delom. Pristup dozvoljem starijima od 18 godina.
Club Junior Suite Beachfront - veličine oko 65m2, opremljene kao Club Junior Suite, u prvom redu do plaže.
Club Senior Suite Beachfront -  veličine oko 115m2 (od toga spoljašnji deo zauzima oko 30m2) opremljene kao Club Junior Suite Beachfront, ali veće i imaju dodatno odvojeni dnevno/spavajuću sobu. 
Famili Suite -  veličine oko 130m2, opremljene kao Junior Suite, sa odvojenom dečijom sobom, terasom ili balkonom. 
Club Luxury Family Suite -  veličine oko 180m2, opremljene kao Family Suite, ali veće, sa dve spavaće sobe, dva kupatila i dnevnom sobom. 

Ishrana
Bogati doručak u vidu švedskog stola. 
Kod rezervacije polupansiona uključena večera u vidu švedskog stola, ili ponekad odabrana jela u a-la-carte meniju.
Kod rezervacije Club Junior Suite-a, Club Senior Suite-a i Club Luxury Family Suite-a uračunate su i dodatne usluge.

Sport
Uračunato: fitnes centar, tri teniska terena, kajak, odbojka na plaži, badminton, fudbal, aerobik, joga i stoni tenis.
Uz doplatu: pecanje na pučini, iznajmiljivanje bicikla i škola skijanja na vodi.

Lepota i zdravlje
Uz doplatu: U okviru hotela nalazi se "Dinarobin Spa" centar koji je jedan od najlepših na ostrvu, a nudi saune, hamam, masaže i razne tretmane. 

Deca
Klub za decu od 3 do 12 godina u periodu od 9h do 23h i nudi raznovrsne aktivnosti

  • od 179€