Banyan Tree Seychelles 6*

Banyan Tree Seychelles

Lokacija
Hotel smešten na jugo-zapadu ostrva Mahe, na 800 metara dugačkoj peščanoj plaži u Intendance Bay-u. Zbog morskih struja u periodu od maja do septembra potrebno je veća opreznost kod plivanja u moru. Aerodruma Mahe nalazi se na udaljenosti od oko 20 kilometara, a glavni grad Victoria nalazi se na udaljenosti od oko 30 kilometara.

Hotel
Ekskluzivni rizort smešten je u ambijent bujne vegetacije. Luksuzno uređen hotel sa vilama garantuje potpunu privatnost, svaka vila poseduje svoj bazen. Stilski kombinovan kolonijalni dekor ističe originalnost ovog hotela koji ima prelep pogled na indijski okean. Pored istaknute usluge gostima su na raspolaganju restoran "Au Jardin d' Epices" koji se nalazi na idiličnom mestu sa pogledom na indijski okean, a služi mediteranska i internacionalna jela, restpram "Saffron" u kome možete uživati u tajlandskoj kuhinji, restoran "Chez Lamar" u kome se služe internacionalni i kreolski specijaliteti, bar "La Varangue", bar pored bazena, infinity bazen, prodavnica suvenira, frizerski salon i besplatni bežični internet u celom kompleksu.

Sobe - ukupno 60 vila
Ocean View Pool Villa - veličine oko 97m2 (od toga oko 30m2 zauzima spoljašnji deo) (22) , veoma luksuzne vile smeštene na brežuljcima u bujnom prirodnom okruženju sa fantastičnim pogledom na zaliv. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i tušem, CD plejer, klima uređaj, ventilator, WC, fen, bade mantil, sef, deo za sedenje, privatni bazen i pogled na more.
Intendance Pool Villa - veličine oko 107m(od toga oko 68m2 zauzima spoljašnji deo) (4), opremljene kao Ocean View Pool Villa, izgrađene na granitnim stenama, a dodatno imaju đakuzi.
Beachfront Pool Villa - veličine oko 250m2 (od toga oko 167m2 zauzima spoljašnji deo) (20), opremljene kao Ocean View Pool Villa, direktno da dugoj peščanoj plaži, dodatno sa parnim kupatilom, spoljašnjim tušem, paviljonom, privatnom baštom, bazenom i đakuzijem.

Ishrana
Doručak na bazi švedskog stola u restroranu "Au Jardin D'Epices". 
Kod rezervacije polupansiona dodatno za večeru određena jela sa menija u svim restoranima. 

Sport
Uključeno: tenis, fitnes centar, tri puta nedeljno joga u grupi, bicikli za vožnju po kompleksu i zip-lining.
Uz doplatu: privatni časovi joge, ronjenje (PADI) i škola surfovanja.

Lepota i zdravlje
Spa centar u prelepom ambijentu, uklopljen u prorodu, sa otvorenim paviljonima za masažu.

Medeni mesec
Mladenci u hotelu dobijaju flašu šampanjca, romantičnu dekoraciju u vili i poklon iznenađenja. Takođe dovijaju vaučer na 100 eura po vili za hranu i piće u restoranima i spa tretmane. Minimalan boravak je 4 noći. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Deci je dozvoljen boravak u sobi sa roditeljima.

  • od 416€