Bali Mandira Beach Resort & Spa 4+*

Bali Mandira Beach Resort & Spa

Lokacija
Od Legian plaže odvaja ga samo mala ulica. Nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od živahne Kute. Aerodrom Denpasar nalazi se na udaljenosti od oko 6 kilometara.

Hotel
Sastoji se od trospratne i četvorospratne glavne zgrade i koliba. Ceo kompleks okružen je tropskom baštom. Gostima su na raspolaganju su dva restorana, dva bazena sa dečjim bazenom, vodeni tobogan, bar u bazenu, đakuzi, klub za decu, prodavnicama, spa centar (uz doplatu) i Wi-Fi pristup internetu.

Sobe - ukupno 191
Superior - veličine oko 34m², smeštene su u glavnoj zgradi. U svom sastavu imaju kupatilom sa kadom i WC-om, fen, papuče, telefon, TV, Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon ili terasu.
Deluxe Cottage - veličine 32m², smeštene u kolibi (dvospratne sa 8 smeštajnih jedinica), smeštene u prizemlju imaju terasu. Opremljene kao Superior, dodatno sa spoljnim tušem.
Deluxe Club Cottage - veličine 32m², opremljene kao Deluxe Cottage, smeštene u jednospratnoj kolibi ili na gornjem spratnu dvospratnice sa 8 smeštajnih jedinica. Dodatno imaju pristup Club uslugama: Club laundž (od 11 do 23 sata) u kojem možete uživati u bezalkoholnim pićima, sladoledu, voću i užini tokom celog dana, popodnevnom čaju i kolačima (od 15 do 17 časova) i alkoholnom piću: vinu, pivu i koktelima od 17 do 18 časova. Private Courtyard Club - veličine oko 54m², opremljene kao Deluxe Club Cottage, smeštene su u prizemlju, dodatno imaju kadu u privatnom dvorištu.
Klub Villa - veličine oko 94m², opremljene kao Deluxe Club Cottage. Ove ekskluzivne vile su zasebne smeštajne jedinice sa privatnim bazenom sa ležaljkama za sunčanje. 

Ishrana
Bogat doručak na bazi švedskog stola.
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno ručak ili večeru. 
Uz rezervaciju punog pansiona, dodatno ručak i večera.
Uz rezervaciju all inclusive usluge, uključeni doručak, ručak i večera u svim restoranima osim Azul Beach Club. Jastog i uvezeno meso nisu uključena.

Sport
Uključeno: stoni tenis, časovi ronjenja u bazenu.
Uz doplatu: ronjenje, surfovanje, joga.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju tortu, dekorisanu sobu i koktel u baru.

  • od 68€