Atmosphere Kanifushi Maldives 5*

Atmosphere Kanifushi Maldives

Lokacija
Nalazi se na ostrvu Kanufushi dugom 2 kilometra, a svega 90 metara širokim. Aerodrom Male nalazi se na udaljenosti od oko 133 kilometara, odnosno oko 30 minuta vožnje hidroavionom.

Hotel
Rizort karakterišu čiste linije koje ga izdvajaju od bujne vegetacije u koji je smešten. Prostrano ostrvo svakim gostima omogućava da pronađu svoj mir. Gostima su na raspolaganju glavni restoran "The Spice" u kome se hrana priprema pred gostima, prvi vegetarijanski restoran na Maldivima "Just Veg", "Teppanyaki", "The Sunset", barovi "The Liquid" i bar na bazenu "The Sunset" koji služe osvežavajuće koktele i grickalice i besplatan pristup bežičnom internetu. 

Sobe - ukupno 132
Sunset Beach Villa - veličine oko 100m2 (uključujući i spoljašnji deo) (64), nalaze se u prvom redu do mora, a smeštene su u tropsku vegetaciju, izgrađene su u mešavini tradicionalnog i modernog stila. U svom sastavu imaju otvoreno kupatilo sa đakuzijem, fen, tuš, WC, bade mantil, TV, dnevni boravak, DVD plejer, telefon, iPod stanicu, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, ventilator, aparat za kafu i čaj, mini bar, sef i terasu.
Sunset Junior Suite - veličine oko 132m2 (uključujući i spoljašnji deo) (40), opremljene kao Sunset Beach Villa, sa više privatnosti.
Sunset Pool Villa - veličine oko 192m2 (uključujući i spoljašnji deo) (10), opremljene kao Sunset Beach Villa, nalaze se na vrhu ostrva, veoma izdvojene i gosti imaju veću privatnost, dodatno imaju veću terasu i privatni bazen u bašti.
Sunset Family Villa - veličine oko 200m2 (uključujući i spoljašnji deo) (18), dve Sunset Beach Ville spojene vratima.

Ishrana
All Inclusive

Lepota i zdravlje
Uživajte u "Akiri Spa" centru koji ima šest soba za tretmane sa zapanjujućim pogledom na Indijski okean.

Sport
Uključeno: fitnes centar, bilijar, jedrenje na dasci, kanu, veslanje, tenis i katamaran.
Uz doplatu: skijanje na vodi, skuteri na vodi, ribolov na pučini i wakeboard.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju korpu sa voćem, flašu penušavog vina, kolač i masažu za dvoje u spa centru. Važi za minimalan boravak od 5 noći. Za boravak od 7 noćenja, dodatno dobijaju koktel tokom zalaska sunca na privatnoj terasi i svečanu večeru. Za boravak od 10 noćenja i rezervaciju Junior Suite ili Sunset Pool Ville, dobijaju krstarenje tokom zalaska sunca, bocu šampanjca, manikir i pedikir u spa centru. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

  • od 343€