Anantara Lawana Koh Samui Resort 5*

Anantara Lawana Koh Samui Resort

Lokacija
Nalazi se na severnom delu plaže Chaweng. Centar Chawenga nalazi se na nekoliko minuta hoda. Aerodrom Koh Samui nalazi se na udaljenosti od oko 6 kilometara.

Hotel
Moderan resort koji u sklopu svog sadržaja ima infinity pool sa lepim pogledom na more, bar pored bazena, ležaljke i suncobrane na bazenu i plaži, dva restorana, vinski bar, biblioteku, školu kuvanja i bežični pristup internetu.

Sobe - ukupno 122
Deluxe Lawana 
- veličine oko 52m2, sa spoljnim delom. Nalaze se na prvom spratu i u svom sastavu imaju kupatilo sa WC-om, odvojeni tuš, fen, bade mantil, papuče, TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef i veliki balkon.
Deluxe Plunge Pool - veličine oko 86m2 sa spoljašnjim delom. Opremjlene kao Deluxe Lawana, smeštene su u prizemlje i imaju otvoreno kupatilo, mali bazenom (4 x 4 metra) i terasu.
Deluxe Pool Access - veličine oko 100m2 sa spoljnjim delom. Opremljene kao Deluxe Lawana, sa spoljnjim tušem i velikom terasom. Više vila deli zajednički bazen (8 x 25 metara).
Pool Villa - veličine oko 160m2. Opremljene su kao Deluxe Lawana, sa odvojenim dnevnim boravkom i spoljnom kadom, privatnim bazenom (3 x 6 metara), paviljonom i velikom terasom.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak. 
Kod rezervacije polupansiona dodatno uračunata večera.
Kod rezervacije punog pansiona dodatno uračunati ručak i večera.
Obavezna doplata za svečanu večeru na 31.12.

Sport
Uračunato:
 fitnes centar, kajak i joga.
Uz doplatu: ronjenje, pecanje na pučini, iznajmljivanje bicikla.

Lepota i zdravlje
Anantara Spa nudi veliki izbor kvalitetnih i raznovrsnih tretmana. (uz doplatu)

Dodatno uključeno
- Večera sa flašom vina po odrasloj osovi u glavnom restoranu, kao i petnaestominutna masaža vrata i ramena. Važi za rezervacije sa boravkom od 10 vezanih noćenja. 
- Maksimum dva deteta do 11 godina jedu besplatno sa dečijeg menija u pratnji roditelja.

Medeni mesec
Putnici koji putuju na medeni mesec dobijaju smeštaj u dekorisanoj sobi i flašu penušavog vina.

Dobro je znati
Preporučujemo sandale za kupanje u moru.

  • od 79€