Ambre - A Sun Resort Mauritius 4*

Ambre - A Sun Resort Mauritius

Uživajte u bezbrižnom odmoru na jednoj od najlepših plaža na ostrvu! Ambre će Vas opustiti svojim spa tretmanima i raznovrsnom all inclusive ponudom.

Lokacija
Nalazi se na istočnoj obali, na prekrasnoj plaži Palmar. Poznato ostrvo Ile aux Cerfs nalazi se na udaljenosti od svega nekoliko kilometara. Aerodrom Mahebourg nalazi se na udaljenosti od oko 50 kilometara.

Hotel
Smešten je u tropskom vrtu koji garantuje opušten i bezbrižan odmor. Dostupan je gostima starijim od 16 godina. Nalazi se na fantastična lokacija na plaži, a all inclusive ponuda će ispuniti svaku želju. Gostima su na raspolaganju kulinarske čarolije koje možete okusiti u tri restorana: “Indigo”, koji nudi kreativnu mešavinu indijske, kineske i kreolske kuhinje, „Dolce Vita“ koji nudi italijanska jela i specijalitete sa roštilja i restoran na plaži „La Plage“ sa opuštenom i ugodnom atmosferom, noćni klub „Shakers“ (otvoren 4 noći u nedelji), bar „H & H Lounge“ koji nudi raznovrsnu večernju zabavu za ljubitelje noćnog života, dva velika bazena, biblioteka, besplatan Wi-Fi i butik.

Sobe - ukupno 297, uključujući 2 suita
Superior - veličine oko 30m² (48), uređene u veselim bojama. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC, fen, TV, besplatan Wi-Fi, mini bar, aparat za čaj / kafu, sef i balkon ili terasa sa pogledom na baštu.
Superior Seafacing - veličine oko 30m² (26), opremljene kao Superior, smeštene u mirnom delu kompleksa, bliže plaži.
Deluxe Seafacing - veličine oko 42m² (66), opremljene kao Superior Seafacing, nemaju terasu, ali imaju pogled na more.
Deluxe Seafacing Terrace/Balkony - veličine oko 42m² (91), opremljene kao Deluxe Seafacing, sa terasom ili balkonom i pogledom na more.
Deluxe Beach - veličine oko 42m² (21), opremljene kao Deluxe Seafacing, sa terasom ili balkonom, bliže plaži.

Ishrana
All inclusive

Sport
Uključeno: fitnes centar, aerobik, joga, dva teniska terena (sa reflektorima), jedrenje na dasci, čamac sa providnim dnom, pedalina, veslanje, ronjenje, kajak, odbojka na pesku, boćanje i stoni tenis. Besplatan Greenfee za boravak do 31.01. Golf teren sa 18 rupa „Ile aux Cerfs Golf Course“ na ostrvu Ile aux Cerfs (par 72, 6.469 m). Besplatan shuttle prevoz i brodski transfer bez doplate.
Uz doplatu: Greenfee za boravak od 01.02. (oko 20 po osobi), golf cart oko 25 po osobi / golf rundi (obavezno od 01.11 do 30.04, plaćanje na licu mesta), kitesurfing, ronjenje.

Lepota i zdravlje
Prelepo pozicioniran spa centar pruža razne tretmane za sve goste koji traže potpuno opuštanje.

Zabava
Redovna večernja zabava sa živom muzikom. 

All Inclusive
Doručak na bazi švedskog stola u „Indigo“, u podne i uveče „Dine Around“, ili ručak i večera na bazi švedskog stola u „Indigo“ ili u a-la carte restoranu „Dolce Vita“. Restoran na plaži „La Plage“ uz doplatu. Korpe za piknik, obeležena alkoholna i bezalkoholna pića (npr. voda, sokovi, kafa, čaj, pivo, domaće vino, žestoka  pića, odabrani kokteli) za vreme radnog vremena restorana ili bara, koktel i topla užina od 18h - 19h, mini-bar (bezalkoholna pića, voda, pivo, jedna dopuna po danu), popodnevni čaj i keks od 15h do 17h.

Dodatno
Naši putnici dobijaju doručak u hotelu u slučaju ranijeg dolaska.

  • od 163€