Adaaran Select Meedhupparu 3+*

Adaaran Select Meedhupparu

Lokacija
Ostrvo Meedhupparu površine je otprilike 740 metara sa 300 metara. Okruženo je širokom peščanom plažom, a lnalazi se u Raa-atolu. Aerodrom Male je udaljen oko 134km, oko 45min leta hidro avionom.

Hotel
Resort odlikuje bujna tropska vegetacija, svetli koralni pesak i tirkozno plava laguna. Pored glavnog restorana „Jaafai“ (internacionalni), gostima je na raspolaganju još i a-la-carte restoran „Malaafai“ (pikantna egzotična i evropska kuhinja). Ponudu upotpunjuju grill-bar „Ginifathi“ (snackovi), 3 bara, bazen s ležaljkama i suncobranima, ležaljke na plaži, diskoteka, juvelirnica, radnje, internet uz doplatu i lekarska ordinacija.

Sobe - ukupno 215
Bungalow - veličine oko 70m2 (od toga oko 12m2 spoljnjeg dela) (214), zasebni bungalovi sa po dve smeštajne jedinice, okruženi tropskom vegetacijom u blizini plaže ili direkno na plaži, prostrani. U svom sastavu imaju poluotvoreno kupatilo sa tušem/WC-om, fen, TV, telefon, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu sa delom za sedenje, pogled na baštu odnosno delimičnim pogledom na more.

Zabava
Redovno večernja zabava, povremeno živa mizika i karaoke, jednom nedeljno diskoteka. 
Uz doplatu: različite aktivnosti i izleti.

Sport
Uračunato
: fitnes centar, fudbal na plaži, odbojka na plaži, stoni tenis. 
Uz doplatu: dva teniska terena sa osvetljenjem, badminton, windsurfing, jetski, skijanje na vodi, katamaran, pecanje na pučini.

Ronjenje
Ostrvo nudi odlične uslove za ronjenje i snorkling. Do unutrašnjeg grebena udaljenost je oko 60-80m. PADI škola za ronjenje, kursevi i izleti za ronioce, kao i snorkling uz doplatu.

Lepota i zdravlje
„Coconut Spa“ i ayurveda centar nudi opuštajuće tretmane. 
Uračunato: parno kupatilo, sauna, đakuzi. 
Uz doplatu: masaže, ayurveda tretmani.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 136€