Adaaran Select Hudhuranfushi 3+*

Adaaran Select Hudhuranfushi

Lokacija
Rizort se nalazi  u rajskom ostrvu na istočnoj strani severnog Male atola. Obiluje tropskom vegetacijom kao i fascinantnim podvodnim svetom. Koralni greben je na udaljenosti od 80 do 400 metara i nudi odlične lokalicije za snorkling. Nalazi se na 30 minuta vožnje brzim brodom od aerodroma Male. 

Hotel
Šarmantni hotelski kompleks nalazi se na ostrvu veličine 800 x 400 metara. U svom sastavu ima prostranu recepciju sa malim uglom za sedenje, otvorenu sobu za čitanje, juvelirnicu, suvenirnicu i mala ambulanta. Pored toga hotel poseduje glavni resotran Baynan, bar na plaži, sunset bar and restoran kao i surf bar sa lepom terasom, bazen sa slatkom vodom i barom kao i terasom za sunčanje. Ležaljke i suncobrani na bazenu su uključeni u cenu. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje dioskoteku i Spa deo u kom možete rezervisati različite tretmane i masaže. Wifi u glavnom baru je uključen u cenu.

Sobe - ukupno 174
Bungalow - nalaze se duž obale ostrva. U svom sastavu imaju polu otvoreno kupatilo sa kadom, spoljni i unutrašnji tuš, fen, klimu, telefon, sef, minibar i opremljenu terasu sa pogledom na more.
Ocean villa - (4+*) u svom sastavu imaju tuš, wc, fen, klimu, TV, internet (uz doplatu), telefon, mini bar i sef. Ove sobe imaju prelep pogled na tirkizno plavo more, a sa terase imaju direktan ulaz u lagunu.

Sport
Uključeno: badminton, odbojka na plaži, bilijar, pikado, fintess centar, fudbal, šah, stoni tenis.
Uz doplatu: banana brod, kanu, jedrenje katamaranom, ronjenje, tenis, skvoš, skijanje na vodi, jedrenje.

All Inclusive
Doručak, ručak i večeru.
Čaj i kafu i snekove (16h - 18h).
Domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10h - 24h).

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 136€