Adaaran Prestige Water Villas 4+*

Adaaran Prestige Water Villas

Lokacija
Smešten je na ostrvu Meedhupparu dužine 740 metara i širine 300 metara smešteno u Raa atolu. Aerodrom Male udaljen je oko 134 kilometara, odnosno oko 45 minuta leta hidroavionom.

Hotel
Odvojeni deo resorta je luksuzni odeljak hotela Adaaran Select Meedhuppura, smešten na severnoj strani ostrva. Raspolaže gurmanskim restoranom koji ekskluzivno stoji na raspolaganju gostima smeštenim u Water Vilama. Ovde gosti mogu pronaći ne samo dobar izbor vina nego i prijatan lounge sa cigarama. Privatni deo plaže, koji je ograničen negovanom baštom sa spa paviljonom, kao i bazenom koji pripada isključivo ovom delu resorta nudi gostima visok nivo privatnosti. Gostima takođe stoje na raspolaganju i kompletan sadržaj kompleksa Adaaran Select Meedhupparu, kao i 24 časa usluga batlera.

Sobeukupno 20
Water Ville - veličine oko 60m2 (od toga oko 25m2 zauzima spoljašnji deo) (20), bungalovi izgrađeni na stubovima u laguni, sa po dve smeštajne jedinice, moderno opremljene. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem/WC-om, fen, bade mantil, TV, DVD-plejer, telefon, besplatan pristup internetu, peglu, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa ležaljkama za sunčanje, đakuzi i direktan pristup moru. Na podu vile nalazi se zastakljeni prozor.

Zabava
Redovna večernja zabava, povremeno živa muzika i karaoke, a jednom nedeljno diskoteka. 
Uz doplatu: različite aktivnosti i izleti.

Sport
Uračunato: fitness centar, fudbal na plaži, odbojka na plaži, stoni tenis. 
Uz doplatu: dva teniska terena sa osvetljenjem, badminton, windsurfing, jetski, skijanje na vodi, katamaran, pecanje na pučini.

Ronjenje
Ostrvo nudi odlične predele za ronjenje i snorkling. Unutrašnji greben nalazi se udaljenosti od oko 60 do 80 metara. PADI škola ronjenje, kursevi i izleti za ronioce, kao i snorkling uz doplatu.

  • od 447€