I Travel | turistička agencija Beograd

SejšeliMahé - Beau Vallon

Berjaya Beau Vallon Bay Beach 3*

 

Na plaži Beau Vallon. Udaljen je oko 5 km od glavnog grada Viktorije, na oko 15 km od aerodroma Mahé.

Odlikuje ga otvorena recepcija, glavni restoran "Parrot Restaurant" sa internacionalnom kreolskom kuhinjom, kao i à la carte restoran "Pizzeria" sa italijanskim specijalitetima, "Le Canton" sa kineskom kuhinjom, "Teppanyaki Counter" sa japanskom kuhinjom...

od 69€
Više informacija
 

Praslin, Grand Anse

The Britannia Hotel 3+*

 

Nalazi se na zapadnoj obali, smešten u stambenoj oblasti koja je putem odvojena od plaže Grand Anse. Restoran i prodavnice su u blizini.

Mali, šarmantan hotel. Ima 1 restoran sa kreolskom i internacionalnom kuhinjom. Ima bazen i besplatan WLAN internet pristup. 

od 70€
Više informacija
 

Ostrvo Beau Vallon

Coral Strand Hotel 2+*

Smešten je u zalivu Beau Vallon, na oko 5 km od Viktorije, na oko 15 km aerodroma Mahé.

Živahan, ima 3 restorana, barove, bazen, dečiji bazen. Ležaljke, suncobrani i peskiri se nalaze i na bazenu i na plazi. WLAN internet priključak uz doplatu.

od 73€
Više informacija
 

Sejšeli

Hotel Coco de Mer 4+*- Praslin, Anse Bois de Rose

 

Smešten je u Anse Bois de Rose zalivu, u jugozapadnom mirnom delu ostrva Praslin.

Kompleks hotela je savršeno mirno mesto za relaksaciju u prirodnom bujunom okruženju, sa prijateljskom atmosferom. 

od 129€
Više informacija
 

Sejšeli

Sunset Beach Hotel 4*

Hotel je smešten na severozapadnoj strani ostrva Mahe, na maloj plaži. U blizinise nalazi restoran ”La Scala” ili restoran sa kreolskim specijalitetima “Boat House”. Udaljenost od aerodroma je oko 15 km, a od glavnog grada Viktoria oko 7 km.
 

od 144€
Više informacija
 

Sejšeli

Constance Ephelia Resort 5*

Smešten je na severozapadnoj obali do Port Launay Marine National Parka, okružen plažama sa severne i južne strane. Dužina peščane plaže je 1,1 km sa jos nekoliko manjih delova plaže. 

Resort se nalazi u oblasti od 120 ha, okružen impresivnim brdima i prelepom šumom. 

od 159€
Više informacija
 

Mahé, Barbarons

Le Méridien Barbarons 4*

 

Nalazi se direktno na 800 metara dugoj Barbados plaži sa koralnim grebenom. Okružena palmama, idilična plaža Grand Anse (nije za kupanje) se nalazi pored zaliva, a do nje se može doći putem. 

Komforan hotel poznate “Le Meridien” grupe, modernog dizajna.

od 159€
Više informacija
 

Praslin, Anse Petite Cour

Hotel La Reserve 4+*

 

Nalazi se u prelepom zalivu, na samo dva kilometra od plaže “Anse Lazio”. 

Recepcija, glavni restoran “Jetty” sa internacionalnom kuhinjom, a la carte restoran pored bazena (radi samo za ručak – nepušački restoran), bar pored bazena...

od 197€
Više informacija
 

Sejšeli

Le Meridian Fishermans Cove 5*

Hotel iz poznate grupe "Le Meridien", prvoklasni hotel pleni šarmom, neobičnog dizajna, napravljen od lokalnog granita i drveta. Smešten u tropskom vrtu, hotel nudi mirnu lokaciju idealnu za opuštajući odmor. Kompleks sadrži glavni restoran "Le Cardinal" sa različitim tematskim posluženjima, a-la-carte restoran "Le Bourgeois" nudi riblje specijalitete, „Sunset Bar" sa predivnim pogledom na Indijski okean, bazen, ležaljke, suncobrani i peškiri uz bazen, peškiri na plaži, bar na bazenu i prodavnice. Internet pristup u predvorju.
 

od 247€
Više informacija
 

Sejšeli

Banyan Tree Seychelles 6*

Luksuzno uredjen hotel sa vilama garantuje potpunu privatnost, svaka vila poseduje svoj bazen. Stilski kombinovan, kolonijalni dekor ističe originalnost ovog hotela. Ugodjaju doprinose visoke nadstrešnice, verande i žaluzine izradjene od ručnih tkanina. U ovom prirodnom ambijentu postoje raznovrsni restorani sa kreolskim i azijskim specijalitetima, kao i raznovrsni barovi. U svakom trenutku se može aranžirati piknik po meniju na plaži ili u vilama. 

od 409€
Više informacija