I Travel | turistička agencija Beograd

Paket aranžmaniEgipat

Egipat je poznat po svojoj antičkoj civilizaciji i po nekim poznatijim svetskim spomenicima. Blizu Kaira nalaze se Sfinga i Velike piramide. U okolini grada Luksora, u centralnom Egiptu, nalazi se veliki broj antičkih arheoloških nalazišta kao što su hram u Karnaku i Dolina kraljeva

od 317€
Više informacija
 

Sicilija

Mesto na kome kao da Sunce jače sija, senke su tamnije, a živi se punim plućima i za trenutak. Pretrpana je umetnostima, ali zato oskudeva sa infrastrukturom. Ovo ostrvo treba posetiti otvorenog uma i zdravog apetita. Jedan faktor ostaje konstanta, a to je beskompromisno visok kvalitet kuhinje.

od 386€
Više informacija
 

Dubai

Dubai je jedan od sedam emirata koji čine Ujedinjene arapske emirate. To je najprogresivniji grad-država u Emiratima, koji se razvija neverovatnom brzinom. Najveći napredak se vidi u sektorima turizma i trgovine.

od 389€
Više informacija
 

Majorka

Jedna od destinacija sa najlepšom prirodom na Mediteranu. Veličanstvene krečnjačke stene zaranjaju u prozirno safirno i tirkizno more. Upravo je obala ono zbog čega je postala glavna letnja destinacije Evrope. Brojne pećine konstantno podsećaju zašto se ceo svet još odavno zaljubio u plaže ovog ostrva.

od 418€
Više informacija