I Travel | turistička agencija Beograd

MaldiviHoliday Island Resort & Spa 3*

Kristalno čisto more i nežne peščane obale očaravaju goste u jednom od poslednjih nedirnutih rajeva na zemlji. Oblikujte svoj odmor iz snova na mestu gde su istinska lepota, persolnalizoavna usluga i povlađivanje stvorili utočište neuporedive draži. 

od 44€
Više informacija
 

Sun Island Resort and Spa 4*

Ovaj resort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1,6kmx440m), Aerodrom Male je udaljen oko 110 km, oko 3 sata vožnje gliserom ili oko 30 minuta hidro-avionom.

od 52€
Više informacija
 

Royal Island Resort & Spa 4+*

U sklopu ovog predivnog resorta se nalazi recepcija sa indonežanskim nameštajem, glavni restoran, 1 A-la-carte restoran, 1 coffee shop sa 24h servisom, 4 bara, od toga jedan sa odvojenim karaoke odeljkom. Takodje resort nudi jedan bazen sa odvojenim bazenom za decu, ležaljke i peškire na bazenu, ležaljke na plaži, radnju sa nakitom, internet (uz doplatu), suvenirnicu, fotografsku radnju i lekarsku ordinaciju.

od 65€
Više informacija
 

Biyadhoo Island Resort 2+*

Ostrvo krasi gusta vegetacija i bistra, tirkizna laguna. Prelepa plaža se prostire duž zapadne strane ostrva. Hotel poseduje internacionalni restoran „Palm Restaurant“ na bazi švedskog stola i meni ponudama.

od 70€
Više informacija
 

Paradise Island Resort and Spa 4*

Paradise Island je 1km dugačak i 230m širok..., i okružen je plažom sa bogatim morskim životom. Strateški postavljeni restorani po celom ostrvu i širok izbor sportskih aktivnosti, na kopnu i na vodi, su glavne prednosti ostrva.

od 88€
Više informacija
 

Filitheyo Island Resort 4+*

U sklopu ovog resorta pripadaju glavni restoran, 1 a-la-carte restoran „Sunset restaurant“, Sunset bar, bar na bazenu, bazen, ležaljke i peškiri na bazenu, ležaljke na plazi, butik, juvelirnica, biblioteka, internet (uz doplatu), lekarska ordinacija.

od 95€
Više informacija
 

Chaaya Reef Ellaidhoo 4*

Ostrvo Ellaidhoo se nalazi na istočnom rubu Ari atola i ima prečnik od oko 300 m. Aerodrom Male je udaljen 42 km i oko 25 minuta leta hidro-avionom, 80 minuta hidro gliserom. Integrisan je u prirodnu gustu vegetaciju ostrva. 

od 97€
Više informacija
 

Angaga Island Resort & Spa 4*

Smešten na ostrvu sa prijatnom, opuštenom atmosferom. Ostrvo je prekriveno bujnom vegetacijom, sa predivnim plažama sa belim peskom i obiljem mogućnosti za sportove na vodi.

od 97€
Više informacija
 

Medhufushi Island Resort 5*

Omiljeni resort, prelepo ušuškan u bujnoj vegetaciji. Kompleks raspolaže glavnim restoranom „Malaafay“, bazenom sa barom, terasom za sunčanje sa ležaljkama i peškirima, plažom, radnjom, bibliotekom, internetom (uz doplatu) kao i „Vilu“ barom i restoranom „ Alfresco“.

od 99€
Više informacija
 

Olhuveli Beach & Spa Resort 4+*

Nalazi se na ostrvu obraslom tropskom vegetacijom duzine 900 i širine 100 metara. Poseduje recepciju (internet uz doplatu), prodavnicu suvenira, zlataru i sobu za čitanje sa odabranim delima. 

od 103€
Više informacija
 

Holiday Inn Resort Kandooma 5*

Ostrvo Kandooma (310m x 260m) se može prepešačiti za samo oko 20min. Aerodrom Male je udaljen oko 35km, oko 40min vožnje brzim brodom.

od 104€
Više informacija
 

Palm Beach Resort 4+*

Prostrani resort pod italijanskim menadžmentom je ušuškan u jednu od najlepših tropskih vegetacija na Maldivima. Glavni restoran „Dandehelu“ poseduje italijansku i internacionalu kuhinju.

od 109€
Više informacija
 

Adaaran Select Meedhupparu 3+*

Resort odlikuje bujna tropska vegetacija, svetli koralni pesak i tirkozno plava laguna. Pored glavnog restorana „Jaafai“ (internacionalni), gostima je na raspolaganju još i a-la-carte restoran „Malaafai“ (pikantna egzotična i evropska kuhinja). Ponudu upotpunjuju grill-bar „Ginifathi“ (snackovi), 3 bara, bazen s ležaljkama i suncobranima, ležaljke na plaži, diskoteka, juvelirnica, radnje, internet uz doplatu i lekarska ordinacija.

od 114€
Više informacija
 

Kuredu Island Resort 4*

Omiljeni resort, nudi najbolje uslove za Vaš odmor. Resort poseduje veliki broj restorana, 7 barova, kao i  2 bazena, nekoliko prodavnica, TV sobu sa bibliotekom, internet terminal uz doplatu, ambulantu.

od 116€
Više informacija
 

Meeru Island Resort 4+*

Ostrvo Meeru (oko 1200 m dugačko i 600 m široko) je idealno mesto za ronioce. Aerodrom Male je udaljen oko 45 km - gliserom oko 55 minuta vožnje.

Resort je ušuškan u plantažama papaje i palmi.

od 119€
Više informacija
 

Sheraton Maldives Resort & Spa 5*

Lepo uređen resort nudi komfor na visokom nivou sa dosta privatne atmosfere. Modernom arhitekturom i pažljivo odabranim bojama odlično uklopljen u prirodni ambijent ostrva. 

od 152€
Više informacija
 

Velassaru Maldives 5*

Renoviran 2009. godine, nudi kombinaciju modernog dizajna i prirodnih lepota ostrva. Pored glavnog restorana „Vela“ gosti mogu birati i 3 a-la-carte restorana: „Tirquoise“, „Etesian“ i „Sand“, smešten direktno na plaži sa otvorenom kuhinjama. Dodatno postoji mogućnost „In Villa Dining“ kao i „Private Dininig“ na romantičnim mestima ostrva. 

od 161€
Više informacija
 

Veligandu Island Resort 4*

Veligandu u prevodu znači „ Velika peščana obala“, ostrvo je okruženo plažama iz snova i raspolaže netaknutim nasipom koji pruža dosta privatnosti.

od 194€
Više informacija
 

Chaaya Island Dhonveli

Smešten u North Malé Atolu. Ostrvo je sa malom uvalicom za kupanje, ima 1 glavni restoran, 1 la carte restoran, 3 bara, 1 bazen, ležaljke i peškiri uz bazen i plažu, suvenirnice, čitaonica, internet i ambulanta.
 

od 197€
Više informacija
 

Beach House Maldives 6*

Resort pripada renomiranom hotelskom lancu Hilton, sjedinjuje luksuz i prirodne lepote. U tipičnom maldivskom ambijentu goste očekuje visok nivo privatnosti i prvoklasne usluge. 

od 203€
Više informacija
 

Angsana Resort & Spa Velavaru 5*

Predivan resort nudi veliki izbor izvrsnih jela: u glavnom restoranu „Kaani“ bićete usluženi internacionalnim specijalitetima. A-la-carte restoran „Funa“ na vodi, služi morske specijalitete. Postoji takođe mogućnost organizovanja romantične večere za dvoje: na upit večera može biti servirana na plaži. „Kuredhi“ beach bar sa mogućnošću da gosti hodaju bosi, pruža posebno opuštajuću atmosferu. 

od 209€
Više informacija
 

Four Seasons Resort 6*

Hotel je okružen tropskom vegetacijom i nudi gostima neizmernu uslugu. 3 prvoklasna restorana, neki sa otvorenom arhitekturom, keteringom i kulinarskim specijalitetima. Glavni restoran je „Cafe Huraa“ sa internacionalnom kuhinjom, plus dva specijalizovana restorana „Baraabaru“ (indijski) i „Reef Club“ (italijanski).

od 233€
Više informacija
 

The Sun Siyam Iru Fushi Resort 5*

Na ostrvu Iru Fushi oko 800m x 300m veličine. Aerodrom Male oko 170km udaljen, oko 45min leta hidroavionom.

Bujna, tropska vegetacija i 1km duga plaža sa belim peskom karakterišu resort koji je otvoren 2008.god, a od leta 2009. ovaj hotel pripada renomiranom Hilton lancu. 

od 234€
Više informacija
 

Anantara Dhigu Resort & Spa 5*

Resort nudi mogućnost odabira između Beach Villa i Water Suita. Izvrsnu kulinarsku ponudu nude glavni restoran „Fushi Cafe“ (internacionalni) kao i 3 a-la-carte restorana „Fuddan Fusion Grill“ na vodi (morski plodovi/jela od mesa), „Terazzo“ (italijanski) sa vinskim podrumom i snack/koktel bar „Aqua“ sa pogledom na lagunu. Shuttle brod prevozi goste do sestrinskog hotela Anantara Veli, gde gosti takođe mogu koristiti sve restorane.

od 253€
Više informacija
 

Zitahli Resorts & Spa 5+*

Prostrani resort, okružen prelepom lagunom, nudi gostima dosta prostora i privatne atmosfere. Za kulinarsku raznovrsnost brinu se dva restorana, glavni restoran „Breeze“(internacionalni) i a-la-carte restoran „Mosaic“, specijalizovan za mediteransku kuhinju. Svaki dan na bazenu se služe lagani snackovi.

od 259€
Više informacija
 

Anantara Veli Resort & Spa 5*

Zajedno sa dva sestrinska ostrva čine kompleks Anantara Resort Maldives, u kojem gosti Anantara Veli mogu koristiti sadržaj hotela Ananatara Dhigu (shuttle brodom) i Naladhu, koji predstavlja odvojeni resort. Anantara Veli je jedan od retkih resorta u maldivskom arhipelagu, kod kojeg su svi bungalovi izgrađeni na vodi. Tako gostima ostaje dosta prostora na samom ostrvu, gde se nalaze restorani i ostali sadržaj hotela.

od 261€
Više informacija
 

Vivanta by Taj – Coral Reef 5*

Idealno mesto za uživanje u luksuznom ambijentu, prelepoj prirodi i morskom prostranstvu. Restorani nude odličnu i raznoliku hranu, a glavni restoran ima terasu za sedenje sa panoramskim pogledom. U Grill restoranu „Open-the Grill“ služe se morski i grill specijaliteti, u romantičnom ambijentu - privatni paviljoni na vodi za dvoje. 

od 264€
Više informacija
 

Centara Grand Island Resort 5*

Resort otvoren 2010. nudi pored glavnog restorana „Reef“ još i 2 a-la-carte restorana -„Lotus“, koji je specijalziovan za tajlandsku kuhiinju, i „Azzuri Mare“, koji se nalazi na vodi i nudi specijalitete italijanske kuhinje. Postoji takođe mogućnost i „In-Villa dining“. 

od 269€
Više informacija
 

Angsana Resort & Spa Ihuru 5*

Prelepi kompleks, ugnežden u tropski ambijent ostrva, okružen belim plažama. Resort poseduje glavni restoran „Riveli“ kao i bar „Velaavani“ sa ponudom egzotičnih, osvežavajućih koktela i snackova. Resort nudi ležaljke, suncobrane i peškire na plaži, radnja, biblioteka, beplatan pristup internetu.

od 273€
Više informacija
 

Lily Beach Resort & Spa 5*

Malo maldivsko ostrvo omiljeno kod gostiju zbog svojih lepih plaža i fascinatnim ronilačkim mestima, nakon renoviranja ostrvo je pretvoreno u luksuzni resort sa 5*. Raspolaže glavnim restoranom „Lily Mara“(internacionalni) sa peščanim podom i pogledom na lagunu, kao i a-la-carte restoranom „Tamarind“, koji pored eklskluzivnih jela ima i bogati izbor vina. 

od 311€
Više informacija
 

Adaaran Prestige Water Villas 5*

Ovaj odvojeni deo resorta je praktično luksuzni odeljak hotela Adaaran Select Meedhuppura, smešten na severnoj strani ostrva. Privatni deo plaže, koji je ograničen negovanom baštom sa spa paviljonom, kao i bazenom koji pripada isključivo ovom delu resorta, nudi gostima visok nivo privatnosti. 

od 315€
Više informacija
 

Six Senses Laamu 5+*

Nalazi se na ostrvu Olhuveli, oko 650m x 200m veličine. Aerodrom Male je udaljen oko 240km, oko 40min unutrašnjeg leta do ostrva Kadhdhoo i dodatno 15min vožnje brzim brodom.

Novootvoreni resort nudi prostrane i luksuzne vile uređene u individualnom stilu i luksuzu, okržene bujnom vegetacijom. 

od 346€
Više informacija
 

Conrad Maldives Rangali Island

Oba ostrva su smeštena u prelepoj laguni na jugozapadu Ari-atola, Rangali ostrvo 750m x 75m i Rangalifinohlu ostrvo 650m x 350m. Aerodrom Male udaljen 90km, oko 30 min. leta hidroavionom.

Kompleks posebno omiljen kod ronioca.

od 452€
Više informacija
 

Soneva Gili by Six Senses 6*

Hotel okružen kristalno čistom vodom, izgrađen u neobičnom jedinstvenom stilu. Na ostrvu Vas očekuju glavni restoran sa izvrsnom kuhinjom, kao i „Sense by the Sea“, restoran specijalizovan za japansko-peruanske specijalitete, kao i mnogi drugi barovi i restorani.

od 474€
Više informacija
 

Constance Moofushi Resort 5*

Novootvoreni resort Constance Grupe u savremenom dizajnu povezuje šarm ostrva Robinsona Crusoe i visoki standard renomiranog hotelskog lanca. Plaže sa sitnim belim peskom okružuju ostrvo, dok tri lagune nude izvrsne uslove za snorkling i kupanje.

od 480€
Više informacija
 

One&Only Reethi Rah, 6*

Nalazi se na 2000 metara dugačkoj i 500 metara širokom ostrvu koje pripada North Male Atoll-u. Okružuje ga 6km duga peščana plaža sa belim peskom koja je podeljena u 12 idiličnih zaliva. Aerodrom u Maleu je udaljen oko 35 kilometara, odnosno nekih 50 minuta jahtom.

od 563€
Više informacija
 

Soneva Fushi by Six Senses 6*

Potpuni užitak i odmor na plažama iz snova

Hotel ušuškan u tropsku vegetaciju, u rustičnom ambijentu, uz prvoklasnu uslugu i privatnu atmosferu, koja se bazira na filozofiji bosih stopala „no news no shoes“. Pored glavnog restorana „Ever Soneva So Down to Earth“ (internacionalni, otvoren samo uveče)...

od 719€
Više informacija