I Travel | turistička agencija Beograd

MaldiviHoliday Island Resort & Spa 3*

Kristalno čisto more i nežne peščane obale očaravaju goste u jednom od poslednjih nedirnutih rajeva na zemlji. Oblikujte svoj odmor iz snova na mestu gde su istinska lepota, persolnalizoavna usluga i povlađivanje stvorili utočište neuporedive draži. 

od 44€
Više informacija
 

Sun Island Resort and Spa 4*

Ovaj resort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1,6km x 440m), Aerodrom Male je udaljen oko 110 km, otprilike 3 sata vožnje gliserom ili 30 minuta hidro-avionom.

od 67€
Više informacija
 

Thulhagiri Island Resort

Egzotično ostrvo, okruženo visokim palama, renovirano 2015. godine

od 73€
Više informacija
 

Royal Island Resort & Spa 4+*

Nalazise na ostrvu Horubadhoo površine 800 metara sa 220 metara. Bujna tropska vegetacija ostrva doseže do same plaže.

od 90€
Više informacija
 

Chaaya Reef Ellaidhoo 4*

Ostrvo Ellaidhoo se nalazi na istočnom rubu Ari atola i ima prečnik od oko 300 m. Aerodrom Male je udaljen 42 km i oko 25 minuta leta hidro-avionom, 80 minuta hidro gliserom. Integrisan je u prirodnu gustu vegetaciju ostrva. 

od 96€
Više informacija
 

Angaga Island Resort & Spa 4*

Smešten na ostrvu sa prijatnom, opuštenom atmosferom. Ostrvo je prekriveno bujnom vegetacijom, sa predivnim plažama sa belim peskom i obiljem mogućnosti za sportove na vodi.

od 97€
Više informacija
 

Medhufushi Island Resort 5*

Omiljeni resort, prelepo ušuškan u bujnoj vegetaciji. Kompleks raspolaže glavnim restoranom „Malaafay“, bazenom sa barom, terasom za sunčanje sa ležaljkama i peškirima, plažom, radnjom, bibliotekom, internetom (uz doplatu) kao i „Vilu“ barom i restoranom „ Alfresco“.

od 99€
Više informacija
 

Paradise Island Resort and Spa 4*

Paradise Island je dugačak jedan kilometar i 230 metara širok. Okružen je plažom sa bogatim morskim životom. glavne prednosti ostrva su strateški postavljeni restorani po celom ostrvu i širok izbor sportskih aktivnosti na kopnu i na vodi.

od 104€
Više informacija
 

Biyadhoo Island Resort 2+*

Ostrvo krasi gusta vegetacija i bistra, tirkizna laguna. Prelepa plaža se prostire duž zapadne strane ostrva. Hotel poseduje internacionalni restoran „Palm Restaurant“ na bazi švedskog stola i meni ponudama.

od 106€
Više informacija
 

Adaaran Select Meedhupparu 3+*

Resort odlikuje bujna tropska vegetacija, svetli koralni pesak i tirkozno plava laguna. Ostrvo Meedhupparu površine je otprilike 740 metara sa 300 metara. Okruženo je širokom peščanom plažom, a lnalazi se u Raa-atolu

od 114€
Više informacija
 

Chaaya Island Dhonveli

Smešten u North Malé Atolu. Ostrvo je sa malom uvalicom za kupanje, ima 1 glavni restoran, 1 la carte restoran, 3 bara, 1 bazen, ležaljke i peškiri uz bazen i plažu, suvenirnice, čitaonica, internet i ambulanta.
 

od 118€
Više informacija
 

Meeru Island Resort 4+*

Ostrvo Meeru dugačko je oko 1200 metara, a 600 metara široko. Idealno je mesto za ronioce. Resort je ušuškan je u plantažama papaje i palmi

od 125€
Više informacija
 

Kuredu Island Resort 4*

Omiljeni resort, nudi najbolje uslove za Vaš odmor. Resort poseduje veliki broj restorana, 7 barova, kao i  2 bazena, nekoliko prodavnica, TV sobu sa bibliotekom, internet terminal uz doplatu, ambulantu.

od 128€
Više informacija
 

Filitheyo Island Resort 4+*

Nalazi se na ostrvu površine 900 metara sa 500 metara. Okruženo je predivnom lagunom.

od 132€
Više informacija
 

Velassaru Maldives 5*

Renoviran 2009. godine, nudi kombinaciju modernog dizajna i prirodnih lepota ostrva. Pored glavnog restorana „Vela“ gosti mogu birati i 3 a-la-carte restorana: „Tirquoise“, „Etesian“ i „Sand“, smešten direktno na plaži sa otvorenom kuhinjama. Dodatno postoji mogućnost „In Villa Dining“ kao i „Private Dininig“ na romantičnim mestima ostrva. 

od 141€
Više informacija
 

Olhuveli Beach & Spa Resort 4+*

Nalazi se na ostrvu obraslom tropskom vegetacijom duzine 900 i širine 100 metara. Poseduje recepciju (internet uz doplatu), prodavnicu suvenira, zlataru i sobu za čitanje sa odabranim delima. 

od 146€
Više informacija
 

Holiday Inn Resort Kandooma 5*

Ostrvo Kandooma (310m x 260m) se može prepešačiti za samo oko 20min. Aerodrom Male je udaljen oko 35km, oko 40min vožnje brzim brodom.

od 166€
Više informacija
 

Veligandu Island Resort 4*

Veligandu u prevodu znači „Velika peščana obala“, ostrvo je okruženo plažama iz snova i raspolaže netaknutim nasipom koji pruža dosta privatnosti.

od 184€
Više informacija
 

The Sun Siyam Iru Fushi Resort 5*

Nalazi se na ostrvu Iru Fushi površine oko 800 metara sa 300 metara. Bujna, tropska vegetacija i kilometar duga plaža sa belim peskom karakterišu resort koji je otvoren 2008. godine, a od leta 2009. ovaj hotel pripada renomiranom Hilton lancu. 

od 202€
Više informacija
 

Beach House Maldives 6*

Resort pripada renomiranom hotelskom lancu Hilton, sjedinjuje luksuz i prirodne lepote. U tipičnom maldivskom ambijentu goste očekuje visok nivo privatnosti i prvoklasne usluge. 

od 203€
Više informacija
 

Palm Beach Resort 4+*

Prostrani resort pod italijanskim menadžmentom je ušuškan u jednu od najlepših tropskih vegetacija na Maldivima. Glavni restoran „Dandehelu“ poseduje italijansku i internacionalu kuhinju.

od 209€
Više informacija
 

Four Seasons Resort 6*

Hotel je okružen tropskom vegetacijom i nudi gostima neizmernu uslugu. 3 prvoklasna restorana, neki sa otvorenom arhitekturom, keteringom i kulinarskim specijalitetima. Glavni restoran je „Cafe Huraa“ sa internacionalnom kuhinjom, plus dva specijalizovana restorana „Baraabaru“ (indijski) i „Reef Club“ (italijanski).

od 233€
Više informacija
 

Sheraton Maldives Resort & Spa 5*

Lepo uređen resort nudi komfor na visokom nivou sa dosta privatne atmosfere. Modernom arhitekturom i pažljivo odabranim bojama odlično uklopljen u prirodni ambijent ostrva. 

od 254€
Više informacija
 

Angsana Resort & Spa Velavaru 5*

Predivan resort nudi veliki izbor izvrsnih jela. U glavnom restoranu „Kaani“ bićete usluženi internacionalnim specijalitetima. A-la-carte restoran „Funa“ na vodi služi morske specijalitete. Postoji takođe mogućnost organizovanja romantične večere za dvoje i može biti servirana na plaži.

od 296€
Više informacija
 

Zitahli Resorts & Spa 5+*

Prostrani resort, okružen prelepom lagunom, nudi gostima dosta prostora i privatne atmosfere. Za kulinarsku raznovrsnost brinu se dva restorana, glavni restoran „Breeze“(internacionalni) i a-la-carte restoran „Mosaic“, specijalizovan za mediteransku kuhinju. Svaki dan na bazenu se služe lagani snackovi.

od 338€
Više informacija
 

Centara Grand Island Resort 5*

Resort otvoren 2010. nudi pored glavnog restorana „Reef“ još dva a-la-carte restorana: „Lotus“, koji je specijalziovan za tajlandsku kuhiinju, i „Azzuri Mare“, koji se nalazi na vodi i nudi specijalitete italijanske kuhinje. Postoji takođe mogućnost i „In-Villa dining“. 

od 339€
Više informacija
 

Six Senses Laamu 5+*

Resort nudi prostrane i luksuzne vile uređene u individualnom stilu i luksuzu, okržene bujnom vegetacijom. Nalazi se na ostrvu Olhuveli, površine 650 metara sa 200 metara. Aerodrom Male udaljen je oko 240km na oko 40 minuta leta do ostrva Kadhdhoo i dodatno 15 minuta vožnje brzim brodom.

od 346€
Više informacija
 

Angsana Resort & Spa Ihuru 5*

Prelepi kompleks smešten je u tropski ambijent ostrva, okružen belim plažama. Resort poseduje glavni restoran „Riveli“ kao i bar „Velaavani“ sa ponudom egzotičnih, osvežavajućih koktela i snackova. Resort nudi ležaljke, suncobrane i peškire na plaži i beplatan pristup internetu.

od 346€
Više informacija
 

Vivanta by Taj – Coral Reef 5*

Idealno mesto za uživanje u luksuznom ambijentu, prelepoj prirodi i morskom prostranstvu. Restorani nude odličnu i raznoliku hranu, a glavni restoran ima terasu za sedenje sa panoramskim pogledom. U Grill restoranu „Open-the Grill“ služe se morski i grill specijaliteti, u romantičnom ambijentu - privatni paviljoni na vodi za dvoje. 

od 352€
Više informacija
 

Anantara Veli Resort & Spa 5*

Zajedno sa dva sestrinska ostrva čine kompleks Anantara Resort Maldives, u kojem gosti Anantara Veli mogu koristiti sadržaj hotela Ananatara Dhigu (shuttle brodom) i Naladhu, koji predstavlja odvojeni resort. Anantara Veli je jedan od retkih resorta u maldivskom arhipelagu, kod kojeg su svi bungalovi izgrađeni na vodi. Tako gostima ostaje dosta prostora na samom ostrvu, gde se nalaze restorani i ostali sadržaj hotela.

od 356€
Više informacija
 

Anantara Dhigu Resort & Spa 5*

Ostrvo Dhigufinolhu, površine 400 metara sa 150 metara, nalazi se u Južnom-Male-atolu. Resort nudi mogućnost odabira između Beach Villa i Water Suita.

od 359€
Više informacija
 

Adaaran Prestige Water Villas 5*

Ovaj odvojeni deo resorta je praktično luksuzni odeljak hotela Adaaran Select Meedhuppura, smešten na severnoj strani ostrva. Privatni deo plaže, koji je ograničen negovanom baštom sa spa paviljonom, kao i bazenom koji pripada isključivo ovom delu resorta, nudi gostima visok nivo privatnosti. 

od 388€
Više informacija
 

Lily Beach Resort & Spa 5*

Malo maldivsko ostrvo omiljeno kod gostiju zbog svojih lepih plaža i fascinatnih ronilačkih mesta. Nakon renoviranja ostrvo je pretvoreno u luksuzni resort sa 5*. Raspolaže glavnim restoranom „Lily Mara“(internacionalni) sa peščanim podom i pogledom na lagunu, kao i a-la-carte restoranom „Tamarind“, koji pored eklskluzivnih jela ima i bogati izbor vina. 

od 404€
Više informacija
 

Conrad Maldives Rangali Island

Oba ostrva su smeštena u prelepoj laguni na jugozapadu Ari-atola, Rangali ostrvo 750m x 75m i Rangalifinohlu ostrvo 650m x 350m. Aerodrom Male udaljen 90km, oko 30 min. leta hidroavionom.

Kompleks posebno omiljen kod ronioca.

od 446€
Više informacija
 

Soneva Gili by Six Senses 6*

Hotel okružen kristalno čistom vodom izgrađen u neobičnom jedinstvenom stilu. Na ostrvu Vas očekuju glavni restoran sa izvrsnom kuhinjom, kao i „Sense by the Sea“, restoran specijalizovan za japansko-peruanske specijalitete, kao i mnogi drugi barovi i restorani.

od 474€
Više informacija
 

Soneva Fushi by Six Senses 6*

Potpuni užitak i odmor na plažama iz snova. Hotel ušuškan u tropsku vegetaciju, u rustičnom ambijentu, uz prvoklasnu uslugu i privatnu atmosferu, koja se bazira na filozofiji bosih stopala „no news no shoes“.

od 538€
Više informacija
 

Constance Moofushi Resort 5*

Novootvoreni resort Constance Grupe u savremenom dizajnu povezuje šarm ostrva Robinsona Crusoe i visoki standard renomiranog hotelskog lanca. Plaže sa sitnim belim peskom okružuju ostrvo, dok tri lagune nude izvrsne uslove za snorkling i kupanje.

od 572€
Više informacija
 

One&Only Reethi Rah, 6*

Nalazi se na 2000 metara dugačkoj i 500 metara širokom ostrvu koje pripada North Male Atoll-u. Okružuje ga 6km duga peščana plaža sa belim peskom koja je podeljena u 12 idiličnih zaliva. Aerodrom u Maleu je udaljen oko 35 kilometara, odnosno nekih 50 minuta jahtom.

od 602€
Više informacija