I Travel | turistička agencija Beograd

Gradska putovanjaBudimpešta

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sent Andreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

od 39€
Više informacija
 

Beč

Varnice nekadašnjeg sjaja moćne carevine i jedne sjajne kulture i danas se mogu primetiti baš ovde „na lepom plavom Dunavu“... Osetite baroknu atmosferu srednjeg veka i carski život moćne dinastije Habsburg.

od 49€
Više informacija
 

Venecija & šoping u Italiji

 

Spojite lepo i korisno – obiđite i provedite lepe trenutke u romantičnoj Veneciji i šopingujte“ kao nekada kada se išlo u Trst da se kupi najbolja garderoba i popije italijanski espesso... I dalje je sve po starom u Italiji, možete kupiti najbolju garderobu i popiti najbolji espresso...

 

od 79€
Više informacija
 

Prag

Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.

od 95€
Više informacija
 

Solun

Solun je oduvek bio raskrsnica civilizacija, mesto gde se susreću Istok i Zapad, mešavina velikih kultura i religija.  Danas je to grad raskošne lepote i gostoprimljivih ljudi sa svetski poznatim kulturnim nasleđem.

od 109€
Više informacija
 

Milano, Verona, Đenova

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Kao modni centar privlačan je za kupovinu. Poznat je kao glavni grad mode u Evropi. Uživajte u prelepim trgovima, živopisnim restoranima i prelepim radnjama visoke mode.

od 129€
Više informacija
 

Firenca

Obiđite neke od najlepših gradova romantične Toskane. Doživite remek dela Mikelanđela, Leonarda, Donatela, Makijavelija u Firenci, čuveni centralni trg gde se održava „palio“- trka konja u Sijeni, poznate tornjeve u San Điminjanu, Krivi toranj u Pizi, posetite najvažniju luku na Tirenskom moru – Livorno.
od 139€
Više informacija
 

Istanbul

Grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul.

od 149€
Više informacija
 

Severna Italija

Italija

Venecija, Verona, Firenca i Piza – najlepši i najromantičniji gradovi Italije koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Polovina Evropske srednjevekovne kulture i umetnosti smeštena je u ovim nesvakidašnjim gradovima.

od 169€
Više informacija
 

Rim

“Svi putevi vode u Rim” – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije.

od 175€
Više informacija
 

Dvorci Bavarske

Osam vekova sticano državno bogatstvo, bavarski kralj Ludvigu II uspeo je da potroši za kratko vreme podižući i renovirajući svoje dvorce iz mašte – Nojšvanštajn, Linderhof i Herenkimze. Izgradnja i opremanje ovih dvoraca državu u to vreme dovela je do bankrotstva, ali danas ovi dvorci vraćaju državi svoj dug kroz posete miliona turista.

od 205€
Više informacija
 

Berlin

Glavni i najveći grad jedinstvene Nemačke. Leži na rekama Špreji i Hafel na severoistoku države, broji 3,5 miliona stanovnika,  interesantno je da četvrtinu čine mladi do 25 godina, a skoro pola miliona stranaca iz 185 zemalja daje mu kosmopolitski karakter.

od 219€
Više informacija
 

Azurna obala

Iskoristite priliku da posetite neke od bisera Azurne obale... Poznata turistička mesta na Azurnoj obali su: Sen Trope, Antib, Kan, Nica, Monako i Menton. Obala je okružena strmim obroncima Primorskih Alpa.

od 219€
Više informacija
 

Pariz

Pariz – grad svetlosti, mode, francuske revolucije, istorije i kulture... Pominjanje njegovog imena u celom svetu nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

od 269€
Više informacija
 

Sicilija

Sicilija je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine.  

od 289€
Više informacija
 

Amsterdam

Zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije... Ovo je najnaseljeniji deo starog kontinenta, ovo je deo Evrope koji se jednostavno mora videti i doživeti.

od 295€
Više informacija
 

Madrid

Glavni grad Španije, poznat po svom velikom kulturnom i umetničkom nasleđu. Muzej El Prado je odličan primer tome. Osim toga Madrid je poznat da ima jedan od najživljih noćnih provoda.

od 359€
Više informacija
 

Lisabon

Lisabon, glavni grad Portugala, nalazi se na ušću reke Težo u Atlantik. Grad su osnovali Feničani, nakon kojih dolaze Rimljani, u čije vreme vladavine se Lisabon razvija u važnu luku i centar trgovine, nakon Rimljana dolaze Mavari pod čijom se vlašću još više razvija.

od 385€
Više informacija